انواع غذا ها

طرز تهیه اشکنه کشک مشهدی با سیب زمینی و گردو مرحله به مرحله

دستور پخت اشکنه کشک

اشکنه کشک یک غذای سالم و مقوی سنتی است که معمولا با رب تهیه می شود اما می توان به جای رب از کشک نیز استفاده کرد و یک طعم متنوع ایجاد کرد. اشکنه را معمولا با نان میل می کنند اما اگر در رژیم هستید می توانید بدون نان و به صورت خالی آن را میل کنید. این اشکنه را می توانید به عنوان یک وعده یا پیش غذا سرو کنید و لذت ببرید. امروز در کولاک طرز تهیه اشکنه کشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
کشک ساییده ۱ پیمانه
مرزه و شنبلیله مقداری
گردو ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه کشک

مرحله اول: سرخ کردن پیاز و سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی را پوست کرده و مربعی خرد کنید سپس در یک تابه یا قابلمه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و در یک تابه سرخ کنید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید و هم بزنیددر ادامه مرزه و شنبلیله را افزوده و تفت دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن گردو تخم مرغ

گردو ها را شکسته و آسیاب یا ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. کشک را ر یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید تا کشک در آب حل شود. در ادامه کشک را به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و بعد از مدتی سیب زمینی سرخ کرده را نیز بیفزایید. تخم مرغ را شکسته و هم بزنید سپس به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: پخت اشکنه کشک

در این مرحله فلفل و نمک را نیز به اشکنه کشک اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و اشکنه را در ظرف سرو ریخته و همراه نان میل کنید نوش جان.

فوت و فن های طرز تهیه اشکنه کشک

  1. شما می توانید برای اضافه کردن تخم مرغ ها آن ها را با هم ترکیب نکیند و به طور کامل در اشکنه بریزید.
  2. علاوه بر گشنیز و مرزه از سایر سبزیجات معطر مانند نعنا نیز می توانید استفاده کنید.
  3. به جای پیاز می توانید از پیازچه نیز استفاده کنید که طعم خوبی به این غذا می دهد.
  4. به دلیل استفاده از کشک در این غذا باید مقدار کمی نمک به غذا اضافه کنید و اگر کشک شما خیلی شور بود می توانید اصلا از نمک استفاده نکیند.
  5. می توانید از روغن حیوانی یا کرمانشاهی برای سرخ کردن پیاز نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا