فردوسی پور برنامه نود را در تلویزیون اینترنتی اجرا می کند؟!
مجله اینترنتی کولاک؛ سید امید صادقی
در پی حذف عادل فردوسی پور از برنامه نود و تصمیم جنجالی مدیر جوان شبکه سه به ادامه برنامه نود با فرمت متفاوت و با گروهی جدید، همجمه سنگین انتقادات همچنان به سمت علی فروغی جریان دارد و به نظر می رسد که او در آینده با چالش بزرگی به خاطر حذف فردوسی پور مواجه شود.
اما جدیدترین شایعه ای که درباره برنامه نود و عادل فردوسی پور به گوش می رسد موضوعی است که محقق شدن آن می تواند مدیران صدا و سیما را در شوک بزرگی فرو ببرد و دیوار اختلاف و بی اعتمادی بین مردم و رسانه ملی را بیش از پیش قطور کند.
در همین ارتباط شنیدیم که گروهی سرمایه گذار که پول هنگفتی هم در اختیار دارند به عادل فردوسی پور پیشنهاد داده اند که با مشارکت آنها برنامه نود را در یک شبکه اینترنتی تولید و اجرا کند تا مردم همان برنامه را با محتوا و مدل قبلی از طریق آن شبکه دنبال کنند.
این اتفاق عجیب در صورتی که شکل عملیاتی و اجرایی به خود بگیرد می تواند ضربه مهلکی به صدا و سیمای ایران بزند و مدیران سازمان را در شرایطی سخت قرار دهد.
البته هنوز هیچ پاسخی از سوی فردوسی پور به پیشنهاد گروه سرمایه گذار ارائه نشده و هیچ تصمیمی از سوی عادل برای ادامه کارش اتخاذ نشده است اما با توجه به مخاطبان چند میلیونی برنامه نود و طرفدارانی که حالا بیش از گذشته پشت عادل فردوسی پور هستند قطعا فشار سنگینی به وی وارد خواهد شد تا برنامه نود را در یک شبکه اینترنتی و به طور مستقل تولید و اجرا کند و عادل هم که تمام پشتوانه اش مردم و مخاطبان میلیونی برنامه اش هستند برای اینکه وجهه اش در میان مخاطبان نود و افکار عمومی مخدوش نشود چاره ای جز تن دادن به خواست عموم ندارد که در آن صورت یک تقابل تاریخی و بی سابقه بین او و صدا و سیما رخ خواهد داد و مردم هم که اخیرا نسبت به صدا و سیما کاملا بی اعتماد شده اند با همراهی کردن فردوسی پور و تحریم صدا و سیما یک چالش بزرگ برای رسانه ملی رقم خواهند زد.
البته ایجاد این شرایط می تواند فضای جدیدی در عرصه رسانه ایجاد کند و قطعا موج ریزش مخاطبان صدا و سیما از برنامه نود به سایر برنامه ها هم کشیده خواهد شد و مردم برای نشان دادن اعتراض خود به عملکرد مدیران صدا و سیما آرام ترین شکل اعتراض مدنی را که همین تحریم رسانه ملی خواهد بود به عنوان یک اهرم فشار بر این سازمان بکار خواهند گرفت.
در این میان شبکه های ماهواره ای هم بخت زیادی برای جلب مخاطبان خواهند داشت و احتمال اینکه باز هم ماهواره و شبکه های فارسی زبان رونق بیشتری بگیرد زیاد است.
ماجرای سرخورده شدن صدا و سیما و منفور شدن چهره سازمان در بین مردم از جایی استارت خورد که جهرمی وزیر جوان ارتباطات از کشف یک تقلب بزرگ در انتخاب برترین برنامه جشنواره جام جم خبر داد و در همان روزها بود که مردم متوجه شدند که آرای آنها هیچ اهمیتی در نتایج نظرسنجی ها ندارد و نتایجی که گاها در نظرسنجی های مختلف صدا و سیما اعلام می شود با واقعیت منطبق نیست و فقط بر اساس سلیقه و مصلحت مدیران سازمان صورت می گیرد.
از طرف دیگر حذف عادل فردوسی پور باعث شد تا صدا و سیما از وی چهره یک قهرمان را بسازد که حالا یک لشکر چند میلیونی مخاطبان مردمی را پشت سر خود دارد و همین موضوع شاید باعث شود که در آینده نزدیک علی فروغی حتی از سوی مدیران بالادستی خود هم مورد مواخذه قرار گیرد و به خاطر اقدام جنجالی خود در حذف فردوسی پور، از مدیریت شبکه سه نیز عزل شود!
در حال حاضر مدیران ارشد صدا و سیما هیچ واکنش رسمی نسبت به تصمیم جنجالی این مدیر جوان نشان نداده اند اما قطعا کامنتهای تند و شدیدی که هر روز از طرف مخاطبان میلیونی نود برای مدیران سازمان ارسال می شود نهایتا آنها را وادار خواهد کرد که برای آرام کردن فضای عمومی و نشان دادن احترام به خواست مردم از تصمیم خود صرف نظر کنند و عادل را به برنامه نود و شبکه سه برگردانند.البته این موضوع هم بستگی به میزان فشار افکار عمومی دارد اما اگر تا آن روز عادل و برنامه نود را در یک شبکه اینترنتی خصوصی و مستقل دیدید تعجب نکنید!
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |