سبزه ذرت یک سبزه نوروزی است که معمولا آن را در تنگ تهیه می کنند که ریشه های آن نیز در تنگ معلوم باشد. از این رو سبزه ذرت یک سبزه مناسب برای عید نوروز است. برگ های این سبزه نسبت به سبزه گندم پر تر و پهن تر است. یکی از مزیت های تهیه این سبزه این است که شما می توانید ماهی عید خود را نیز در همان تنگی که این سبزه را تهیه کردید قرار دهید و یک تنوع ایجاد کنید. امروز در کولاک طرز تهیه سبزه ذرت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
دانه ذرت | ۱/۲ پیمانه |
آب | به میزان لازم |
تنگ ماهی | ۱ عدد |
سبد یا آبکش | ۱ عدد |
طرز تهیه سبزه ذرت
مرحله اول: خیساندن ذرت
دانه های ذرت را در یک ظرف بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و بزارید به مدت ۳ تا ۴ روز در آب خیس بخورد. برای خیساندن ذرت ها آب را هر روز باید عوض کنید و آب جدید بیفزایید. در ادامه در یک تنگ ماهی آب بریزید و یک سبد به اندازه دهانه تنگ ماهی روی تنگ قرار دهید.
مرحله دوم: قرار دادن در تنگ
در این مرحله ذرت های خیس خورده را در سبد بریزید و یک دستمال نخی مرطوب شده را روی آن قرار داده و ذرت ها را به خوبی بپوشانید. هر وقت پارچه خشک شد آن را آبپاشی کنید تا خیس بماند.
مرحله سوم: رشد سبزه
وقتی ذرت ها جوانه زد می توانید دستمال را از روی ذرت ها برداشته و بزارید ذرت ها به خوبی رشد کنند و ریشه بزنند. آب داخل تنگ را بهتر است هر ۲ الی ۳ روز یک بار عوض کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سبزه ذرت
- اگر می خواهید سبزه ذرت شما زودتر رشد کند باید آن را در یک محیط گرم و در معرض نور غیر مستقیم خورشید قرار دهید.
- اگر سبد یا آبکش در دسترس نبود می توایند یک ظرف پلاستیکی یک بار مصرف را مانند آبکش سوراخ کرده و در دهانه تنگ قرار دهید.
- بهترین نوع دانه ذرت برای تهیه سبزه دانه های ذرت بلالی است که باید دانه های ذرت به طور کامل سالم باشند و خورده نباشند.
- شما می توانید وقتی ذرت را خیساندید به جای اینکه درر سبد و تنگ قرار دهید، در مقداری خاک سبک به اندازه ۲ سانت با فاصله ۱ سانت در خاک بکارید یا می توانید مانند سبزه گندم به طور معمولی آن را در یک ظرف تهیه کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |