سبزه عدس بعد از سبزه گندم یکی از سبزه های معروف و ساده است که به راحتی در خانه قابل تهیه است و ماندگاری بالایی دارد. زمان مناسب برای تهیه و سبز کردن عدس ۱۴ یا ۱۵ اسفند است که اگر در این تاریخ عدس را خیس کنید یک سبزه خوب برای هفت سین خود خواهید داشت. امروز در کولاک طرز تهیه سبزه عدس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
عدس | ۱/۲ پیمانه |
دستمال یا پارچه نخی | ۱ عدد |
ظرف مناسب سبزه | ۱ عدد |
طرز تهیه سبزه عدس
مرحله اول: خیساندن عدس
ابتدا دانه های عدس را با آب بشورید و عدس های خورد شده را جدا کنید چون این عدس ها سبز نمی شوند و باعث گندیده شدن سبزه شما می شوند. در ادامه عدس ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب به ان بیفزایید و آن را در یک محیط نسبتا گرم نگه داری کنید و بزارید به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد.
مرحله دوم: جوانه زدن عدس
در این مرحله عدس را در ظرفی که می خواهید سبزه در آن رشد کند بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید تا جایی خالی نماند. در ادامه یک دستمال را با آب مقداری مرطوب و خیس کنید سپس روی عدس ها قرار دهید و سبزه ها را در یک محیط گرم قرار داده تا زودتر رشد کنند.
مرحله سوم: آب دهی سبزه عدس
هر وقت دستمال خشک شد با اسپری روی آن را آب پاشی کنید تا مرطوب بماند سپس در ادامه وقتی عدس ها جوانه زد و رشد کرد دستمال را از روی عدس ها بردارید. در این مرحله برای آب دادن عدس باید ظرف را زیر شیر آب قرار دهید تا از آب پر شود سپس ۵ دقیقه صبر کنید تا ریشه ها سیراب شوند و در ادامه آب را از ظرف خالی کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سبزه عدس
- برای اینکه از عدس کمتری استفاده شود می توایند در ته ظرف کمی لیکاپون بریزید سپس عدس ها را رد ظرف بریزید.
- توجه داشته باشید که سبزه ها را نباید به هیچ عنوان در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید چون سبزه آفتاب سئخته می شود.
- شما می توانید سبزه عدس را نیز در تنگ تهیه کنید و برای این کار باید بعد از خیساندن عدس آن را در یک سبد بریزید و روی دهانه تنگ ماهی قرار دهید سپس با یک پارچه خیس روی آن را بپوشانید تا رشد کند.
- اگر دیر اقدام به تهیه این سبزه کردید باید سبزه را در محیط گرم قرار دهید تا زودتر رشد کند.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |