انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه حاجی بادام خانگی با عطر و طعم عالی به روش یزدی

دستور پخت حاجی بادام یزدی

حاجی بادام یک شیرینی کوچک و کم کالری یزدی است که البته در شهر های دیگر مانند شیراز نیز به روش های مختلف تهیه می شود. حاجی بادام را معمولا با چای به عنوان عصرانه یا دسر بعد از غذا میل می کنند. حاجی بادام به دلیل داشتن جوز هندی برای درد های مفصلی و روماتیسمی نیز خوب است. بافت حاجی بادام ترد و تو خالی است و اگر به مقدار کم مصرف شود زیاد چاق کنند نیست. امروز در کولاک طرز تهیه حاجی بادام را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری
جوز هندی ۱/۲ ق مربا خوری
پودر بادام ۷۵ گرم
آرد سفید ۱/۲ ق غذا خوری
آرد نخودچی ۳۵ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ ق مربا خوری

طرز تهیه حاجی بادام

مرحله اول:هم زدن مواد لازم

ابتدا تخم مرغ را بشکنید و زرده را از سفیده جدا کنید سپس زرده را در یک کاسه بریزید و پودر قند را روی آن الک کنید و با قاشق مقداری هم بزنید. سپس پودر هل و جوز هندی را اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم و سبک شود.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد دیگر

پودر بادام را همراه آرد نخودچی و سفید به مواد اضافه کنید. در ادامه بکینگ پودر را اضافه کرده و ابتدا با قاشق هم بزنید سپس کمی با دست هم بزنید تا زمانی که یک خمیر یکدست و لطیف ایجاد شود.

مرحله سوم: پخت شیرینی حاجی بادام در فر

روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و از خمیر به اندازه ۱۰ گرم برداشته و در کف دست خود گرد کنید سپس با فاصله از هم در سینی بچینید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه حاجی بادام در تابه

ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه حاجی بادام

  1. حتما در حین کار ظرف را دورگیری کنید تا شیرینی در پایان پخت بوی تخم مرغ نگیرد.
  2. توجه داشته باشید که خمیر این شیرینی را نباید ورز دهید و همین که کمی با دست جمع کنید کافی است.
  3. بعد از پخت شیرینی مقداری صبر کنید تا خنک شود سپس از سینی جدا کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا