انواع دسر و تنقلات

طرز تهیه کاچی ساده و سنتی با آرد گندم برای پریودی و زائو مثل قدیم

دستور پخت کاچی بدون شیر

کاچی ساده را می توان با آرد سفید یا آرد گندم تهیه کرد. کاچی یکی از مواد غذایی مقوی است که در هنگام پریودی یا بعد از زایمان بسیار مفید است و باعث قوی تر شدن بدن شما می شود. طبع این خوراکی گرم است و تقریبا موادی شبیه به حلوا دارد اما کمی شل تر از حلوا برداشته می شود. از کاچی می توانید به عنوان صبحانه نیز با نان استفاده کنید همچنین کاچی یک دسر خوشمزه برای فصل های سرد محسوب می شود. با مقدار موادی که در دستور گفته شده است می توانید کاچی را برای ۶ الی ۸ نفر تهیه کنید. امروز در کولاک طرز تهیه کاچی ساده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد گندم ۱ پیمانه
آب ۳ پیمانه
کره ۲۰۰ گرم
گلاب ۱/۲ پیمانه
زعفران سابیده ۱ ق چای خوری
شکر ۲ پیمانه
خلال بادام ۱ ق غذا خوری

طرز تهیه کاچی ساده

مرحله اول: تهیه شیره کاچی

شکر را در قابلمه بریزید سپس مقداری آب نیز به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و مواد کمی غلیظ شود. در ادامه گلاب را اضافه کنید و سریع از روی گاز بردارید تا عطر گلاب از بین نرود در این مرحله مواد باید غلظتی شبیه به شهد مربا داشته باشد.

مرحله دوم: تفت دادن آرد

در یک قابلمه دیگر ارد الک شده را بریزید سپس کره را به آن اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا نسوزد و خامی آرد گرفته شود. در این مرحله آرد باید کمی قهوه ای رنگ شود. شیره تهیه شده در مرحله اول را به آرد اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم: پخت کاچی

در ادامه خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله کاچی باید جا بیفتد و کمی سفت شود و غلظت بگیرد. یک دمکنی روی درب قابلمه قرار دهید و روی حرارت خیلی کم بزارید به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد. بعد از تهیه در ظرف سرو بریزید و با دارچین و خلال های مختلف تزیین کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کاچی ساده

  1. به جای آرد گندم می توانید از آرد برنج استفاده کنید که دستور تهیه آن نیز مانند تهیه کاچی با آرد گندم است.
  2. اگر غلظت کاچی شما سفت بود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید و غلظت کاچی باید مانند ماست چکیده باشد.
  3. خلال بادام و زعفران قابل حذف است و می توانید از آن استفاده نکنید اما برای طعم و عطر کاچی بهتر است از آن استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا