طرز تهیه خمیر جادویی همه کاره برای پیتزا و پیراشکی با خمیر مایه
دستور تهیه خمیر جادویی خانگی
خمیر جادویی یکی از خمیر هایی است که شما می توانید با استفاده از آن پیراشکی، پیتزا، کلوچه و… تهیه کنید. این خمیر بسیار نرم و انعطاف پذیر است و با استفاده از آن می توانید غذاهای زیادی تهیه کنید. این خمیر بسیار کاربردی است و به آن خمیر همه کاره نیز می گویند و یکی از مزیت های آن این است که به آسانی تهیه می شود. امروز در کولاک طرز تهیه خمیر جادویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر | ۲/۳ لیوان |
آرد | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن یا کره | ۲ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق چای خوری |
خمیر مایه | ۱ ق غذا خوری |
شکر | ۱ ق غذا خوری |
طرز تهیه خمیر جادویی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد و عمل آمدن آن
شیر را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا گرم و ولرم شود. در ادامه شیر را در یک کاسه بریزید و به آن شکر و نمک را اضافه کنید. سپس خمیر مایه را نیز بیفزایید و با یک قاشق هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.
مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد و ورز دادن
تخم مرغ را در کاسه حاوی مواد بشکنید سپس روغن را به آن اضافه کرده و مواد را هم بزنید. در ادامه آرد را الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک دستکش دست کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید.
مرحله سوم: استراحت دادن خمیر جادویی
برای ورز دادن کف یک سطح صاف را کمی آرد پاشی کنید سپس خمیر را روی آن ورز دهید. در ادامه خمیر را در یک کاسه قرار دهید و یک کیسه فریزر روی کاسه بکشد و بزارید خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند سپس از آن استفاده کنید.
فوت و فن های طرز تهیه خمیر جادویی
- برای اینکه خمیر به کاسه نچسبد قبل از قراردادن خمیر در کاسه آن را مقداری چرب کنید سپس خمیر را قرار داده و بزارید استراحت کند.
- اگر از کره استفاده می کنید باید ابتدا آن را ذوب کرده سپس به مواد اضافه کنید.
- برای تهیه این خمیر باید حتما از آرد سفید استفاده کنید و به خوبی آن را الک کنید تا شفاف باشد.
- اگر برای ورز دادن خمیر خیلی به دستتان چسبید کمی دست خود را با آب خیس کنید.
- برای استراحت دادن خمیر باید در محیط گرم باشد و آن را در یخچال قرار ندهید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |