خرما قالبی یکی از دسر هایی است که می توان آن را تهیه و در مهمانی های خود به عنوان یک دسر مقوی و خوشمزه سرو کرد. از این دسر در ماه رمضان نیز به دلیل مقوی بودن و تامین قند خون می توانید استفاده کنید. شما می توانید این دسر خرمایی را به شکل های دلخواه خود تهیه و با مواد دلخواه تزیین و نوش جان کنید. امروز در کولاک طرز تهیه خرما قالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
خرما بدون هسته | ۷۰۰ گرم |
کنجد | ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل | ۳ ق غذا خوری |
پودر بیسکوییت | ۱/۲ پیمانه |
پودر هل | ۱/۲ ق چای خوری |
ارده | ۲ الی ۳ ق غذا خوری |
کره ذوب شده | ۲۵ گرم |
طرز تهیه خرما قالبی
مرحله اول: چرخ کردن خرما و تفت دادن کنجد
هسته خرما ها را جدا کرده و خرما ها را در چرخ گوشت بریزید تا نرم و آسیاب شود سپس کنجد را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم مقداری تفت دهید تا بوی خام آن گفته شود در ادامه کنجد را به خرما ها بیفزایید و هم بزنید. پودر نارگیل و هل را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم: ترکیب کردن مواد
بیسکوییت ها را با گوشکوب خرد کنید تا پودر شود سپس به مواد ترکیب شده اضافه کرده و ارده را نیز اضافه کنید. دست خود را با کره مقداری چرب کیده و مواد داخل کاسه را مقداری ورز دهید تا مواد خوب ترکیب شود.
مرحله سوم: ریختن مواد در قالب و قرار دادن در فریزر
مواد تهیه شده را در اقلب های دلخواه سیلیکونی خود بریزید و با دست کمی آن را فشرده کنید و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکل بگیرد و کمی سفت شود سپس از قالب خارج کنید و میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه خرما قالبی
- به جای پودر نارگیل می توانید از گردوی آسیاب شده نیز استفاده کنید.
- اگر بیسکوییت در دسترس نبود می توانید ۱/۲ پیمانه آرد را خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و وقتی سرد شد به مواد دیگر اضافه کنید.
- بهتر است از خرمای بدون شیره استفاده کنید و می توانید به جای چرخ کردن خرما کمی آن را بجوشانید.
- برای تزیین این دسر می توانید از نارگیل و گردو خرد شده یا ترافل های رنگی نیز استفاده کنید.
- به جای پودر هل می توانید از پودر دارچین یا پودر زنجبیل نیز استفاده کنید تا خرما قالبی شما خوش طعم و عطر تر شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |