نان روغنی تابه ای یکی از انواع نان ها محسوب می شود و همان طور که از نام آن مشخص است در تهیه آن از روغن به همراه دیگر مواد استفاده می شود و پخت آن در تابه صورت می گیرد به همین دلیل اگر فر نداشته باشید نیز می توانید این نان خوشمزه را تهیه و برای صرف صبحانه از آن بهره ببرید. همچنین می توانید با استفاده از این نان یک ساندویچ خوشمزه با سایر مواد تهیه و میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه نان روغنی تابه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید | ۱ کیلو |
آب گرم | ۲ لیوان |
نمک | ۱ ق چای خوری |
شکر | ۱ ق چای خوری |
خمیر مایه فوری | ۸ گرم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه نان روغنی تابه ای
مرحله اول: ترکیب کردن مواد
ابتدا آرد را وزن کنید و در الک بریزید و در یک کاسه الک کنید. خمیر مایه و شکر را همراه نمک به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس آب گرم را به مواد اضافه کنید. اگر خمیر مایه فوری در دسترس نبود و از خمیر مایه معخمولی استفاده کردید باید خمیر مایه را با نصف لیوان آب گرم و شکر مخلوط کنید و کمی به اندازه ۱۰ دقیقه به ان استراحت دهید.
مرحله دوم: استراحت دادن خمیر
خمیر آماده شده را ورز دهید سپس یک کیسه روی خمیر بکشید و بزارید در یک محیط گرم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت کند. بعد از مدت گفته شده خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و دوباره روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
مرحله سوم: سرخ کردن نان روغنی ها
خمیر های تقسیم شده را با وردنه پهن کنید. در یک تابه روغن بریزید و آن را روی شعله قرار دهید تا گرم شود. نان روغنی ها را یکی یکی به تابه اضافه کنید و بزارید سرخ شود سپس هر کدام را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و پخته شود. بعد از اینکه مقداری رنگ ان عوض شد یعنی سرخ شده است و می توانید گاز را خاموش کنید.
فوت و فن های طرز تهیه نان روغنی تابه ای
- اگر نان روغنی که در تابه گذاشتید خیلی نازک بود حرارت را زیاد کنید و اگر ضخیم بود حرارت را کم کنید.
- برای تهیه این نان حتما از آرد سفید استفاده کنید.
- در وسط پخت نان کمی لبه های نان را بالا بکشید تا وسط آن نیز پخته شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |