بامیه یکی از تنقلاتی است که در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد و بسیار محبوب است. برای اینکه یک بامیه ترد داشته باشید باید یک سری نکات گفته شده در دستور را رعایت کنید تا یک بامیه عالی داشته باشید. بامیه می تواند در افطار و سحر قند خون پایین رفته شما را بالا بیاورد و گزینه خوبی برای ماه رمضان باشد. امروز در کولاک طرز تهیه بامیه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد قنادی | ۱ لیوان یا ۱۴۰ گرم |
آب | ۱ لیوان یا ۲۵۰ گرم |
کره یا روغن جامد | ۲۵ گرم |
وانیل | ۱/۲ ق چای خوری |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
شربت بار | ۲ ق غذا خوری |
طرز تهیه بامیه
مرحله اول: داغ زدن
شربت بار را در تابه بریزید و به آن آب و کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید سپس وقتی حباب در آب ایجاد شد آرد را یکباره اضافه کنید و با کفگیر خوب هم بزنید و خمیر را پهن و جمع کنید تا در نهایت یک خمیر لطیف و یکدست ایجاد شود. این مرحله که داغ زدن نام دارد بسیار مهم است و باید تقریبا ۸ دقیقه این کار را انجام دهید.
مرحله دوم: سرخ کردن بامیه
خمیر را در یک کاسه قرار دهید و به آن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با دست یا همزن هم بزنید. خمیر را بین دو انگشت تست کنید چون خمیر باید چسبناک باشد. در یک قابلمه یا تابه روغن بریزید و خمیر تهیه شده را در قیف قنادی ریخته و در قابلمه پایپ کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده تا روغن گرم شود و بامیه ها پف کند سپس آن را هم زده تا تمام قسمت ها به خوبی طلایی و سرخ شود.
مرحله سوم: اضافه کردن شهد به بامیه
وقتی بامیه سرخ شد روغن اضافه آن را بگیرید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در شهد قرار دهید سپس آن را از صافی رد کنید تا شهد اضافه جدا شود. بامیه شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.
فوت و فن های طرز تهیه بامیه
- اگر داغ زدن را به خوبی انجام ندهید بایمه شما ترد نمی شود و نرم خواهد شد.
- برای اینکه بامیه ها در هنگام پخت نرم نشود دمای گاز باید خیلی کم باشد.
- اگر بامیه ها زیاد در شهد بماند نرم می شود و ترد بودن خود را از دست می دهد پس مدت زمان قرار گرفتن در شهد را باید رعایت کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |