سبزه پرتقال یکی از سبزه های شیک و متنوع نوروز است که می تواند ایده خوبی برای شما باشد. زمان مناسب برای تهیه این سبزه یک ماه مانده به عید است که البته در ۳ هفته مانده به عید هم می توان این سبزه را تهیه کرد. در این دستور تهیه سبزه پرتقال مرحله به مرحله و به طور کامل گفته شده است و با استفاده از آن شما می توایند یک سبزه پرتقال پر و سبز داشته باشید. امروز در کولاک طرز تهیه سبزه پرتقال را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
هسته پرتقال | به مقدار لازم |
خاک سبک ترکیبی مخصوص سبزیجات | به اندازه لازم |
گلدان | ۱ عدد |
لیکاپون | مقداری |
طرز تهیه سبزه پرتقال
مرحله اول: خیساندن هسته پرتقال
ابتدا هسته های پرتقال را با آب به خوبی بشورید تا پالپ پرتقال روی آن ها نباشد و سپس در یک ظرف بریزید سپس به آن به اندازه لازم که روی تمام هسته ها را بپوشاند آب ولرم یا کمی گرم بریزید و بزارید هسته ها به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خیس بخورد. این کار باعث رشد سریع تر و بهتر سبزه شما می شود.
مرحله دوم: کاشت پرتقال ها در خاک
بعد از اینکه هسته ها خوب خیس خورد در یک گلدان مناسب مقدرای از لیکاپون ها را بریزید سپس خاک بریزید و کمی با دست خاک را فشرده و صاف کرده و با آب سطح خاک را مرطوب کنید. سپس دانه های پرتقال را روی آن بریزید و به اندازه ۲ سانت روی آن خاک بریزید سپس خاک را نیز کمی فشرده کرده و با اسپری آن را مرطوب کنید.
مرحله سوم: رشد سبزه پرتقال
گلدان را در یک محیط گرم و به دور از تابش مستقیم خورشید قرار داده و هر وقت روی خاک خشک بود آب اسپری کنید تا سبزه پرتقال شما رشد کند. شما می توایند یک پلاستیک نیز روی گلدان بکشید و کمی آن را مرطوب کنید تا سبزه پرتقال شما زودتر رشد کند.
فوت و فن های طرز تهیه سبزه پرتقال
- هر چقدر هسته های شما بیشتر بباشد سبزه شما پرتر و زیبا تر خواهد شد.
- اگر در زمان دیرتری اقدام به تهیه این سبزه کردید می توانید علاوه بر خیساندن هستته ها پوست بیرونی آن را به آرامی جدا کرده سپس هسته را در خاک بکارید.
- توجه داشته باشید که باید هسته های خرد شده و نصف شده را جدا کنید چون رشد نمی کنند و سبز نمی شوند.
- اگر لیکاپون در دسترس نبود می توانید آن را حذف کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |