طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی با آب و مخمر حرفه ای و مخصوص برای ۲ نفر
دستور تهیه خمیر پیتزا خانگی
خمیر پیتزا را شما می توانید در خانه با روشی آسان تهیه کنید و یک پیتزای خانگی خوشمزه داشته باشید. طرز تهیه خمیر پیتزا دارای یک سری فوت و فن و نکات است که با رعایت آن ها شما یک خمیر پیتزا خوب تهیه می کنید. با استفاده از این خمیر شما می توانید پیتزا، پیراشکی و اشترودل نیز تهیه کنید. درتهیه این نوع خمیر از تخم مرغ استفاده نشده است چون تخم مرغ باعث سنگین شدن خمیر شما می شود و با این روش شما یک خمیر پفکی خواهید داشت. امروز در فودرز طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آب ولرم | ۲ لیوان |
پودر خمیر مایه | ۱ ق غذا خوری سر پر |
شکر | ۳ ق غذا خوری |
نمک | ۱ ق چای خوری |
روغن | ۱/۲ لیوان |
آرد قنادی | ۴ الی ۵ لیوان |
طرز تهیه خمیر پیتزا
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
ابتدا در یک کاسه آب ولرم بریزید سپس به آن شکر و خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید آن را با یک کیسه بپوشانید و بزارید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند، دقت کنید آب باید ولرم باشد به طوری که اگر انگشت را داخل آن فرو کنید حرارت را احساس کنید ولی نسوزد.
مرحله دوم: ورز دادن و استراحت کردن خمیر
در ادامه آرد و روغن مایع و نمک را داخل کاسه بریزید و هم بزنید و خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و ابتدا با لیسک هم بزنید و اگر مواد خیلی سفت بود می توانید از کمی آب و اگر خیلی شل بود از کمی آرد استفاده کنید. دست خود را چرب کنید و با دست خمیر را ورز دهید بعد از ورز دادن روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در دمای محیط بگذارید تا پف کند.
مرحله سوم: آماده شدن خمیر پیتزا
بعد از استراحت و دو برابر شدن حجم خمیر پف را با دست بگیرید و خمیر را در سینی فر پهن کنید و کناره های آن را به لبه ظرف بچسبانید و در ادامه مواد پیتزا را روی آن بریزید و باقی مراحل تهیه پیتزا را طی کنید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه خمیر پیتزا
- برای استراحت دوم بهتر است یک پارچه روی ظرف قرار دهید تا کمی گرم شود و بهتر عمل بیاید.
- برای اضافه کردن آرد توجه داشته باشید که وقتی خمیر به غلظت مناسبی رسید و به دست نچسبید کافی است و دیگر نیازی به اضافه کردن آرد نیست.
- این خمیر را می توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید و در زمان های لازم از آن استفاده کنید.
- برای ورز دادن توجه داشته باشید که نباید این کار را بریا مدت طولاین انجام دهید چون باعث روغن انداختن خمیر شما می شود.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |