خورشت آلو اسفناج یکی از خورش های سالم و منبع غنی آهن و سایر ویتامین ها است که می تواند باعث جلوگیری از کمبود آهن بدن شود. این خورش خوشمزه را می توانید با نان یا برنج میل کنید و اگر گیاهخوار هستید نیز می توانید در تهیه این خورش گوشت یا مرغ را حذف کنید. از خواص اسفناج می توان به کاهش فشار خون بالا و تقویت استخوان ها اشاره کرد. امروز در کولاک طرز تهیه خورش آلو اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ | ۵۰۰ گرم |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
آلو | ۱/۲ پیمانه |
رب انار | ۲ ق غذا خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
مرحله اول: تفت دادن پیاز و پخت مرغ
ابتدا پیاز را پوست کنید و نگینی خرد کنید. در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید سپس پیاز ها را در آن سرخ کنید و وقتی سبک شد زردچوبه نمک و فلفل را اضافه کنید و در ادامه مرغ را نیز اضافه کنید و مقداری آب نیز بیفزایید و درب قابلمه را ببندید و بزارید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه مرغ بپزد.
مرحله دوم: تفت دادن اسفناج
اسفناج ها را پاک کنید و با آب خوب بشورید سپس روی یک پارچه بریزید تا خشک شوند در ادامه اسفناج ها را با چاقو خرد کنید. اسفناج ها را در تابه بریزید و روی گاز قرار دهید و وقتی آب آن کشیده شد مقداری روغن به تابه اضافه کنید و اسفناج ها را در آن تفت دهید سپس آلو ها را با مقداری آب بشورید و بزارید برای مدتی آلو ها خیس بخورد سپس آلو های خیس خورده را آبکش کنید و به اسفناج اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم: تهیه خورشت
در این مرحله بعد از پخت مرغ اسفناج ها را نیز اضافه کنید و بزارید به مدت نیم ساعت خورشت بپزد و در آخر پخت رب انار را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
- رب انار قابل حذف است و می توانید به جای انار لیمو عمانی یا مقداری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- برای پحت مرغ ۱ لیتر آب کافی است و در حین پخت مرغ را چک کنید تا خیلی له نشود.
- در تهیه این خورش می توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت قلقلی شده نیز استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |