دسر شامانو یکی از دسر های متنوع و در عین حال آسان است که شما می توانید آن را در طعم و رنگ های گوناگون تهیه کنید. همچنین می توانید دسر شامانو را در قالب های قلبی تهیه و از آن در جشن هایی مانند سالگرد ازدواج و ولنتاین استفاده کنید. یکی از مزیت های این دسر این است که بافت تقریبا سفتی دارد و به همین دلیل به راحتی از قالب جدا می شود. امروز در آشمزی طرز تهیه دسر شامانو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
بستنی وانیلی | ۱ عدد |
شیر عسلی | ۱/۲ قوطی |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۳ ق غذا خوری |
ژله شاتوت یا هر طعم دلخواه دیگر | ۱ بسته |
طرز تهیه دسر شامانو
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
پنیر خامه را از بسته خارج کرده و در یک ظرف بریزید سپس با همزن برقی در حد باز شدن پنیر هم بزنید. در ادامه خامه را اضافه کرده و هم بزنید. شیر عسلی و بستنی را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله دوم: تهیه ژله
پودر ژله را از بسته خارج کرده و در یک ظرف بریزید سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا تمام ذرات ژله حل شوند. در ادامه پودر ژلاتین را در مقداری آب سرد بریزید و هم بزنید و برای مدتی کنار بزارید تا حالت اسفنجی بگیرد سپس روی بخار کتری بنماری کنید.
مرحله سوم: ترکیب کردن ژله و ژلاتین با سایر مواد ترکیب شده
پودر ژلاتین را به ژله اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد ترکیب شده را به کاسه دیگر که حاوی خامه و سایر مواد ترکیب شده است اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب سیلیکونی با شکل دلخواه بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس از یخچال خارج کنید و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهیدتا به راحتی از قالب جدا شود سپس از قالب دسر را خارج کنید.
فوت و فن های طرز تهیه دسر شامانو
- اگر می خواهید رنگ دسر شما پر رنگ تر و خوش رنگ تر باشد می توانید از چند قطره رنگ خوراکی نیز استفاده کنید.
- برای تزیین روی دسر می توانید از شکلات ها رنگی و سایر مواد نیز استفاده کنید.
- به جای خامه صبحانه می توانید از خامه قنادی نیز در تهیه این دسر استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |