سیمیت یک نوع نان معروف و محبوب است که متعلق به کشور ترکیه است. روی این نان معمولا کنجد می ریزند و به همراه صبحانه آن را میل می کنند. این نان بافت ترد و بسیار خوبی دارد و حتما باید آن را امتحان کنید. سیمیت را می توانید به عنوان صبحانه یا یک میان وعده میل کنید. در این دستور بهترین روش و اصلی ترین روش تهیه سیمیت گفته شده است که بدون هیچ چالشی می توانید یک سیمیت خوش بافت تهیه کنید. امروز در کولاک طرز تهیه سیمیت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آب ولرم | ۱ و ۱/۲ لیوان |
خمیر مایه | ۱ ق چای خوری |
شکر | ۱ ق چای خوری |
نمک | ۱ ق مربا خوری |
آرد | ۳ و ۱/۲ لیوان |
کره | ۱ ق غذا خوری |
کنجد | ۱ لیوان |
شیره انگور | ۱/۴ لیوان |
آب | ۱/۴ لیوان |
طرز تهیه سیمیت
مرحله اول: ترکیب کردن مواد سیمیت
آب را در یک کاسه بریزید و خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کنید. یک لیوان از آرد را با نمک مخلوط کنید و به ترکیب شکر و خمیر مایه اضافه کنید و مخلوط کنید. باقی ارد را کم کم نیز اضافه کنید و با دست خیمر را به خوبی ورز دهید. وقتی خمیر به خوبی منسجم شد کره را نیز اضافه کنید و چند دقیقه دوباره خمیر را ورز دهید.
مرحله دوم: تقسیم کردن خمیر و تفت دادن کنجد
روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید. آب و شیره انگور را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. کنجد را نیز در تابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد از استراحت خمیر پف خمیر را گرفته و آن را به شش قسمت یا چونه تقسیم کنید و آن را گرد کنید. هر گردی را با دست رول کنید و به شکل سیمیت بپیچید.
مرحله سوم: پخت نان سیمیت
هر سیمیت را ابتدا رد ترکیب آب و شیره انگور بغلتانید سپس در کنجد بغلتانید و در نهایت در سینی فر بچینید و ۴۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
فوت و فن های طرز تهیه سیمیت
- به جای کنجد برای روی نان می توانید از تخم کتان و آفتابگردان یا سایر تخمه ها استفاده کنید.
- به جای شیره انگور می توانید از عسل برای رومال نان سیمیت نیز استفاده کنید.
- بعد از پخت سیمیت ابتدا صبر کنید تا خنک شود سپس از سینی فر جدا کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |