آش اسفناج یکی از آش های مفید و پر فایده است که به راحتی نیز قابل تهیه است. از خواص و فواید اسفناج می توان به کنترل فشار خون، تقویت سیستم ایمنی، کنترل دیابت، کمک به افزایش آهن بدن و… اشاره کرد. آش اسفناج را می توانید به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک شام سبک سرو کنید. همچنین اگر شما گیاهخوار هستید می توانید استاک گوشت را حذف کرده و با خیال راحت این آش را تهیه و میل کنید. امروز در کولاک طرز تهیه آش اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
اسفناج | ۴۰۰ گرم |
برنج | ۱/۲ پیمانه |
عدس | ۱/۲ پیمانه |
لوبیا چشم بلبلی | ۱/۲ پیمانه |
استاک گوشت یا آب گوشت | به میزان دلخواه |
کشک | ۶ ق غذا خوری |
پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه آش اسفناج
مرحله اول: خیساندن حبوبات
از شب قبل لوبیا و عدس را با آب بشورید و بزارید خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود. در زمان پخت این آش برنج را نیز بخیسانید و در یک قابلمه بریزید سپس لوبیا چشم بلبلی و عدس را نیز همراه برنج در یک قابلمه بریزید و به آن آب گوشت یا استاک گوشت را اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد.
مرحله دوم: اضافه کردن سایر مواد آش
اسفناج را پاک کرده و با آب بشورید سپس صبر کنید تا خشک و آن را خرد کنید. بعد از اینکه اسفناج را خرد کردید و حبوبات پخت آن را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. نعنا داغ و سیر داغ را همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید و صبر کنید تا اسفناج بپزد و جا بیفتد. کشک را از قبل بجوشانید و رقیق کنید سپس بعد از پخت اسفناج آن را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله سوم: پخت آش اسفناج
صبر کنید تا به مدت نیم ساعت نیز کشک با مواد بپزد و جا بیفتد. در آخر نمک و فلفل را به این غذا اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آش اسفناج خوشمزه و مفید شما آمده است نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه آش اسفناج
- برای تزیین روی این آش می توانید از کشک به همراه پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنید.
- شما می توانید به جای کشک از ماست نیز استفاده کنید اما در این صورت باید آن را در آخر کار بیفزایید.
- به جای عدس و لوبیا نیز می توانید از ماش و نخود یا هر حبوبات دلخواه دیگری استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |