آموزش مرحله به مرحله نصب هارد دوم بر روی سیستم + عکس
اگر از افرادی هستید که نیاز دارید فایل های زیادی روی سیستم ذخیره کنید داشتن یک هارد کافی نبوده و بهتر است از هارد دوم بهره بگیرید. استفاده همزمان از دو هارد هم فضای ذخیره سازی زیادی را در اختیارتان قرار می دهد و هم با تامین فضای خالی برای سیستم موجب افزایش سرعت آن خواهد شد. برخی کاربران نیاز دارند تا در رایانه خود فایل های مختلفی را آرشیو یا ذخیره سازی کنند که با پر شدن هارد مواجه خواهند شد و نبود فضای خالی در هارد برایشان امری آزاردهنده خواهد بود. در این شرایط می توانید با نصب هارد دوم در رایانه تان این امر را مرتفع سازید. با این کار هم فضای ذخیره سازی افزایش می یابد و هم با تامین فضای خالی عملکرد سیستم نیز بالا می رود. اگر مایلید تا با نحوه نصب هارد دوم در سیستم، آشنا شوید با ادامه این مطلب همراه باشید.
نحوه نصب:
قبل از شروع کار ابتدا از فایل های ضروری خود یک نسخه پشتیبان یا بک آپ تهیه کنید. سپس سیستم را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار دهید. به طور مثال درب کیس را باز نموده و جستجو کنید که در کنار هارد قبلی فضای خالی برای تعبیه هاردجدید وجود دارد یا نه. همچنین درگاه های خالی مادر بورد را هم بررسی کنید تا ببینید جای خالی برای اتصال پورت دیتای هاردجدید وجود دارد. بعلاوه باید کابل پاور و دیتای مناسب هاردو مادربوردتان را نیز تهیه نمایید. چنانچه هاردشما SATA می باشد باید کابل مخصوص آن را تهیه کنید و اگرهارد IDE باشد به کابل IDE یا PATA نیاز است.
برای بهره گیری همزمان از دو هاردباید ابتدا یک هارد مناسب تهیه کنید بعد آن را بر روی سیستم تان نصب نمایید. جهت نصب هارددوم، اول سیستم را خاموش کنید و درب کیس را باز نمایید.
بعد طبق تصویر،هارد نصب شده روی سیستم تان را پیدا نمایید. چنانچه در بالا یا پایین هارد فضای خالی وجود دارد می توانیدهارد دوم را در آن جا تعبیه کنید. دقت کنید که بایدهارد را به صورتی در جایگاهش قرار دهید که قسمت درگاه های آن به سمت بیرون قرار بگیرند. بعد از یافتن جایگاه مناسب آن را توسط پیچ ها به کیس متصل نموده و ثابت کنید.
حالا باید کابل ها را وصل کنید. در حالت کلی دو نوع کابل IDE و SATA وجود دارد که باید با توجه به نوع هاردمورد استفاده تان کابل مناسب را انتخاب کنید. کابل ساتا باریک تر بوده و سرعت بالاتری نیز دارد. اگر می خواهید از هارد ساتا استفاده کنید باید طبق تصویر کابل SATA را از هارد به درگاه SATA روی مادربورد وصل کنید.
یک روش دیگر برای پیدا کردن جایگاه پورت این است که کابل دیتای هارداولیه را دنبال کرده تا مشاهده کنید به کدام قسمت متصل است بعد در جایگاه های کناری آن چنانچه پورت خالی را مشاهده کردید کابل هارد جدید را متصل نمایید.
در این مرحله باید کابل برق را به هارد جدید متصل کنید. معمولا کابل های برق وصل شده به هارد طبق تصویر دوشاخه می باشند. با توجه به این که یکی از آن ها به هارداولیه وصل شده می توانید هارد جدید را به سر دیگر آن متصل کنید.
در پایان مجددا بررسی کنید که هاردو سیم های وصل شده به آن در جایگاهشان درست جای گرفته باشند. بعد درب کیس را بسته و سیستم را روشن نمایید. بعد از روشن شدن رایانه جهت شناسایی هارد دوم به سیستم ، روی کامپیوتر راست کلیک کرده و گزینه Manage را انتخاب کنید.
بعد از وارد شدن به صفحه Computer Management در ستون سمت چپ روی گزینه Disk Management کلیک کنید تا صفحه Initialize Disk برای شناسایی دیسک جدید باز شود. سپس بدون ایجاد تغییر در تنظیمات روی OK کلیک کنید تا فرایند شناسایی شروع شود.
بعد از اتمام کار و شناخته شدن هاردجدید باید آن را پارتیشن بندی کنید و یک حرف به عنوان drive letter برای آن انتخاب کنید تا بتوانید از فضای آن استفاده نمایید. برای این امر همانند تصویر روی دیسکی که جدیدا اضافه شده کلیک راست نموده و گزینه New Simple Volume را انتخاب نمایید. در صفحات بعدی گزینه Next را انتخاب نموده و در پایان روی Finish کلیک کنید.
حالا مشاهده می کنید که در Computer درایو جدیدی اضافه شده که مربوط به هارددوم شما است.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |