سان شاین یکی از تنقلات و دسر های خنک تابستانی است که شما می توانید از خوردن آن در روز های گرم تابستان و بهار نهایت لذت را ببرید. سان شاین از ترکیب بستین و ژله تهیه می شود که در تهیه ان از تکه های میوه نیز استفاده می شود. این دسر به دلیل استفاده از رنگ های مختلف ژله بسیار خوش رنگ و لعاب است. امروز در کولاک طرز تهیه سان شاین را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
بستنی وانیلی | ۳ ق غذا خوری سر پر |
موز | ۱ عدد |
توت فرنگی | ۵ عدد |
بستنی میوه ای | به مقدار لازم |
پودر ژله هندوانه، بلوبری و آناناس | هر کدام یک بسته |
طرز تهیه سان شاین
مرحله اول: تهیه ژله
ابتدا هر کدام از پودر ژله ها را در یک کاسه بریزید و به هر کدام یک لیوان آب جوش اضافه کنید و آن را روی حرارت بخار کتری در حال جوش قرار دهید و هم بزنید تا ذرات زله کاملا حل شوند. سپس نصف لیوان آب سرد به هر کدام از ظرف ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. هر کدام از ژله ها را به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی ببندد.
مرحله دوم: له کردن ژله ها
بعد از اینکه ژله ها کمی بسته شد آن ها را با قاشق له و هم بزنید. بستنی وانیلی که باید مقداری آب شده باشد را از آن سه قاشق جدا کرده و در ظرف های مختلف بریزید و به هر کدام یک قاشق ژله خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. در ظرف موردنظر برای سرو ابتدا یک لایه از ترکیب ژله و بستنی وانیلی بریزید سپس یک لایه از ژله بدون بستنی و در ادامه موز ها را حلقه ای خرد کرده و در ظرف بچینید.
مرحله سوم: اضافه کردن اسکوپ بستنی
دوباره یک لایه ترکیب بستنی و یک لایه ژله بدون بستنی بریزید و توت فرنگی ها را برش زده و روی آن بچینید سپس دوباره ژله ها را بریزید. روی سان شاین اسکوپ بستین قرار دهید و نوش جان کنید.
فوت و فن های طرز تهیه سان شاین
- برای تزیین روی سان شاین می توانید از شکلات خرد شده به همراه چتر های تزیینی استفاده کنید.
- شما می توانید طعم های ژله را بر حسب سلیقه خود تغییر دهید و از رنگ های دیگر استفاده کنید.
- شما می توانید به جای موز و توت فرنگی از سایر میوه ها مانند آناناس، آلبالو و… استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |