انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی ساق عروس آملی با کره و گردو عالی و خوش طعم

دستور پخت شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس آملی تقریبا ظاهری شبیه به قطاب دارد ولی مواد داخل آن ها با هم کاملا متفاوت است. این شیرینی در زمان کوتاه قابل تهیه است و گزینه خوبی برای مهمانی ها و پذیرایی های شما می باشد. بافت و طعم این شیرینی بسیار همه پسند و متنوع است و حتما باید آن را امتحان کنید. امروز در کولاک طرز تهیه ساق عروس آملی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

 کره ۱/۲ پیمانه
روغن جامد ۱/۲ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
پودر قند ۳ تا ۴ ق غذا خوری
هل ۱ ق مربا خوری
گردو خرد شده به میزان لازم
پودر قند و هل آسیاب شده برای تزیین شیرینی

طرز تهیه ساق عروس آملی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد

ابتدا پودر قند را الک کرده و در یک کاسه بریزید سپس کره  را به آن اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن را نیز به مواد اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

آرد و هل الک شده را به مواد بیفزایید و ابتدا با لیسک هم زده سپس با دست مقداری خیمر را ورز دهید تا یک بافت خوب و منسجم پیدا کند. در ادامه گردو ها را خلالی خرد کنید و از خمیر تهیه شده برداشته و گردو را در وسط آن قرار دهید سپس خیمر را بیضی مانند در کف دست خود جمع کنید.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

روی سینی فر یک کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را روی آن بچینید سپس سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا شیرینی خنک شود سپس ان را رد ترکیب پودر قند و هل بغلتانید و نوش جان کنید.

مرحله چهارم: پخت شیرینی بدون فر

ابتدا یک کاغذ روغنی روی تابه دو طرفه قرار داده و شیرینی ها را در آن بچینید و یک دمکنی روی درب تابه قرار داده و تابه را روی حرارت ملایم بزارید تا به خوبی بپزد تا آماده شود.

فوت و فن های طرز تهیه ساق عروس آملی

  1. اگر خمیر شما خیلی روغنی بود و منسجم نبود می توانید مقداری آرد اضافه کنید.
  2. شما می توانید روغن جامد یا کره را حذف کرده و فقط از یکی از آن ها به مقدار دو برابر استفاده کنید.
  3. برای تزیین روی شیرینی علاوه بر پودر قند و هل از پودر گل محمدی و پسته نیز می توانید استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا