انواع دسر و تنقلات

طرز تهیه پفیلا گوجه ای خانگی با پودر گوچه در قابلمه

دستور پخت پاپ کورن گوجه ای

پفیلا گوجه ای یکی از طعم های مختلف پفیلا است که محبوبیت زیادی دارد. پفیلا را در طعم های مختلف تهیه می کنند که یکی از طعم های آن گوجه ای است که به ان کچاپ نیز می گویند. پفیلا به دلیل داشتن کالری کم یک میان وعده خوب برای افراد دارای رژیم است که می توانند از آن به عنوان تنقلات سالم استفاده کنند. از خولص پفیلا می توان به سلامت گوارش، عملکرد بهتر استخوان ها، کاهش افسردگی و… اشاره کرد.  امروز در کولاک طرز تهیه پفیلا گوجه ای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پفیلا به میزان دلخواه
نمک مقداری
روغن کمی
پودر گوجه به میزان لازم

طرز تهیه پفیلا گوجه ای

مرحله اول: تهیه پفیلا

ابتدا در یک قابلمه به مقدار کم روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. مقداری نمک نیز به روغن اضافه کنید و وقتی روغن داغ شد دانه های ذرت را به آن اضافه کنید و با کفگیر یا قاشق آن را هم بزنید تا روغن به تمام دانه ها برسد. وقتی ذرت ها شروع به صدا دادن و پف کردن کردند باید یک توری یا آبکش روی درب قابلمه قرار دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن پودر گوجه

وقتی تمام پفیلا ها پف کردند و دیگر صدایی نیامد قابلمه را از روی گاز بردارید و بلافاصله پودر کچاپ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تمام پفیلا ها مزه دار شوند. پفیلا ها را در ظرف مورد نظر ریخته و میل کنید.

فوت و فن های طرز تهیه پفیلا گوجه ای

  1. توجه داشته باشید که برای تهیه پفیلا گوجه ای به هیچ وجه نباید به جای پودر گوجه از سس کچاپ استفاده کنید چون باعث خیس شدن و سفت شدن پفیلا ها می شود.
  2. توجه داشته باشید که به جای توری از درب قابلمه نباید استفاده کنید چون باعث عرق کردن شده و پفیلا ها را سفت می کند.
  3. پودر گوجه را حتما تا زمانی که پفیلا ها داغ است به آن اضافه کنید و هم بزنید چون در غیر این صورت به خوبی جذب پفیلا ها نمی شود.
  4. شما می توانید با استفاده از این روش پفیلا در طعم های دیگر را با اضافه کردن طعم دلخواه و پودر آن مانند پودر پنیر، کره یا سبزیجات تهیه کنید.
  5. حتما باید روغن به خوبی داغ شده باشد سپس ذرت ها را اضافه کنید چون در غیر این صورت پفیلا ها به خوبی رشد نمی کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا