پودینگ وانیلی یکی از پودینگ های سبک و آسان است که به همراه بیسکوییت و سایر مواد تهیه می شود. از این پودینگ به عنوان دسر بعد از میل کردن غذا یه به عنوان عصرانه می توانید استفاده کنید. برای تزیین روی این پودینگ نیز می توانید از شکلات و میوه استفاده کنید تا زیبا تر شود. امروز در کولاک طرز تهیه پودینگ وانیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر | ۱ لیتر |
نشاسته | ۲ ق غذا خوری |
آرد | ۲ ق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ ق چای خوری |
خامه | ۱ بسته ۲۰۰ میلی لیتری |
بیسکوییت پتی بور | ۱ بسته |
موز | ۲ تا ۳ عدد |
طرز تهیه پودینگ وانیلی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد
شیر را در یک قابلمه بریزید و به آن نشاسته و آرد را اضافه کنید و با قاشق مقداری هم بزنید. تخم مرغ را شکسته و زرده را از سفیده جدا کنید سپس زرده را به مواد بیفزایید. شکر را نیز اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی در هم حل شوند.
مرحله دوم: اضافه کردن خامه و وانیل
در این مرحله خامه و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید و مقداری صبر کنید تا مواد به یک غلظت مناسب برسد سپس از روی گاز بردارید تا مقداری سرد شود. بیسکوییت پتی بور را در یک کیسه ریخته و با گوشکوب آن را پودر کنید. یک لایه بیسکوییت بریزید سپس روی آن مواد تهیه شده را بریزید.
مرحله سوم: اضافه کردن لایه ها
در این مرحله دوباره یک لایه پودر بیسکوییت بریزید و مقداری فشرده کنید سپس موز ها را حلقه ای خرد کرده و در ظرف بچینید و یک لایه پودینگ روی آن بریزید. این کار را تا جایی که مواد تمام شود انجام دهید و پودینگ را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار دهید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه پودینگ وانیلی
- میزان شکر دل به خواهی است و می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.
- برای تزیین روی پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته و انواع شکلات و میوه استفاده کنید.
- از بیسکوییت های دیگر مانند بیسکوییت مادر یا ساقه طلایی نیز برای تهیه این دسر می توانید استفاده کنید.
- به جای موز می توانید از توت فرنگی یا ترافل و سس های شکلاتی برای بین لایه ها استفاده کنید یا می توانید به طور کل آن را حذف کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |