اسلایس گردویی یکی از تنقلات شیک و مجلسی است که شما می توانید از آن در مهمانی های خود استفاده کنید. همچنین این خوراکی می تواند گزینه ای آسان و خوب برای پذیرایی عید نوروز شما باشد. به دلیل استفاده از گردو در این خوراکی باعث مقوی تر شدن آن شده و می توان یک میان وعده خوب و سالم برای کودکان باشد. امروز در کولاک طرز تهیه اسلایس گردویی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گزم |
آرد | ۲۰۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱/۴ ق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه رویه
گردو نگینی شده | ۱۳۰ گرم |
شکر | ۷۰ گرم |
عسل | ۳ ق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۲ ق چای خوری |
خامه | ۲۵ گرم |
کره | ۴۰ گرم |
طرز تهیه اسلایس گردویی
مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم
کره و پودر قند الک شده را در یک کاسه بریزید و با دور تند همزن به خوبی هم بزنید تا پوک و سبک شود. سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با نوک انگشت یا دور کند همزن مواد را جمع کنید.
مرحله دوم: پخت لایه زیرین اسلایس گردویی
قالب ۲۰ در ۳۰ را با روغن چرب کنید و خمیر را روی آن پهن کنید و اگر خمیر حالت چسبنده داشت یک کیسه فریزر روی آن بکشید سپس آن را پهن کنید. روی آن چند تا چنگال بزنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی بپزد.
مرحله سوم: تهیه اسلایس گردویی
کره و شکر را همراه خامه در یک تابه بریزید سپس عسل را به آن اضافه کنید و تابه را روی حرارت قرار دهید. در ادامه گردو و پودر کاکائو را بیفزایید و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید. خمیر شیرینی را از فر دربیاورید و بلافاصله مواد تهیه شده را روی آن بریزید و دوباره در فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. وقتی از فر درآورید بزارید مقداری سرد شود سپس برش بزنید.
فوت و فن های طرز تهیه اسلایس گردویی
- شما می توانید این اسلایس ها را به مدت ۳ هفته در ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.
- بعد از خارج کردن قالب از فر ابتدا صبر کنید تا کمی خنک شود سپس با چاقو برش بزنید.
- به جای پودر کاکائو می توانید از نسکافه یا پودر قهوه نیز استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |