طرز تهیه زولبیا با آرد گندم فوق العاده آسان و فوری + آموزش شربت بار
دستور پخت زولبیا خانگی
زولبیا یکی از تنقلاتی است که در ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد و از آن در سحر یا افطار می توانید استفاده کنید. در این دستور ساده ترین روش تهیه زولبیا گفته شده که در آن نیازی به اضافه کردن نشاسته و ماست نیست و با سه قلم مواد تهیه می شود. امروز در کولاک طرز تهیه زولبیا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد | ۱ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ ق غذا خوری |
آب خنک | ۱ لیوان |
زعفران غلیظ دم کرده | ۱ ق غذا خوری |
مواد لازم برای طرز تهیه شهد زولبیا
شکر | ۲ و ۱/۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | ۱/۴ پیمانه |
آبلیمو | ۱ ق سوپ خوری |
زعفران دم کرده | ۲ ق سوپ خوری |
طرز تهیه زولبیا
مرحله اول: تهیه مواد زولبیا و استراحت دادن به آن
ابتدا آرد را در یک کاسه الک کنید و به آن بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید سپس آب را کم کم اضافه کنید تا روان شود. به یک غلظت خوب رسید و بریده بریده نبود می توانید زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا زولبیای شما خوش رنگ شود. به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.
مرحله دوم: سرخ کردن زولبیا
مواد را در قیف یا جا سسی ریخته و در یک قابلمه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا چند دقیقه داغ شود سپس به هر شکل که دوست داشتید مواد را در تابه بریزید و بزارید هر طرف ۵ الی ۶ ثانیه سرخ شود سپس از تابه خارج کنید.
مرحله سوم: تهیه شهد زولبیا
ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید سپس با قاشق آن را هم بزنید تا شکر در آب حل شود. زعفران و گلاب را به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آبلیمو را نیز اضافه کرده و شهد را از روی گاز بردارید. زولبیا ها را به مدت چند ثانیه در شهد قرار داده سپس روی یک توری قرار دهید تا شهد اضافی جدا شود. زولبیا شما آماده است و می توانید برای افطار خود استفاده کنید.
فوت و فن های طرز تهیه زولبیا
- در هنگام ریختن زولبیا در تابه مقداری فشاری که به قیف وارد می شود باید یکسان باشد.
- اگر روغن خوب داغ نشده باشد زولبیا به تابه می رود و خراب می شود.
- از مقداری خلال پسته و گل محمدی برای تزین زولبیا می توانید استفاده کنید.
- برای تهیه شهد زولبیا می توانید از مقداری هل نیز به جای گلاب استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |