آموزش آسان پخت کیک اسفنجی
کیک اسفنجی یکی از کیکی های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که در علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گرد.
مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده
- آرد الک شده ۱ و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۱ پیمانهٔ یا ۲۰۰ میلی لیتری که باید ۲ قسمت شود
- کرم تارتار ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۶ عدد
- وانیل یا رنده پوست پرتقال
- نمک خیلی کم
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم و زرده تخم مرغ را با نصف پیمانه شکر و وانیل با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را با مقدار کمی نمک به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید .بعد در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را با کرم تارتار بزنید تا به اندازه لازم کف کند و بعد نصف دیگر شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا سفت شود.
سپس سفیده را به آرامی با زرده مخلوط کنید و برای اینکه پف کیک نخوابد به صورت دورانی هم بزنید . مواد آماده شده کیک را در یک قالب چرب شده بریزد و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه بپزید.کیک را بعد از زمان پخت از فر بیرون بیاورید و با خامه و انواع میوه ها تزیین کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |