سینماسینمای‌ایران

اسامی بازیگران و داستان فیلم طلا + عکس بازیگران

طلا فیلمی به کارگردانی و نویسندگی پرویز شهبازی و به تهیه‌کنندگی رامبد جوان و محمد شایسته ساخته سال ۱۳۹۷ است. این فیلم به سبک درام اجتماعی است.

بازیگران و داستان فیلم طلا
بازیگران و داستان فیلم طلا

بعد از پخش فیلم خروج در شبکه نمایش خانگی، فیلم طلا آخرین ساخته پرویز شهبازی به زودی راهی سینمای آنلاین می‌شود. این فیلم که درامی اجتماعی به تهیه کنندگی مشترک رامبد جوان و محمد شایسته است، نامزدی دو سیمرغ بلورین جشنواره سی‌وهفتم را در کارنامه دارد.

بلیط فروشی سینما آنلاین از طریق دو پلتفرم پخش آنلاین فیلیمو و نماوا و تعدادی محدود وی او دی دیگر انجام می‌گیرد و کاربران می‌توانند در یک بازه زمانی شش ساعته فیلم خریداری شده را تماشا کنند.

-معمولا پرویز شهبازی از نابازیگران یا بازیگرانی که معروف و ستاره نیستند استفاده می‌کند یا نهایتا فیلم‌هایش یک ستاره مطرح دارند، «طلا» اما یکی از پرستاره‌ترین فیلم‌های جشنواره فجر امسال است.

-همه این بازیگران برای نخستین بار با پرویز شهبازی همکاری می کنند.

-فیلمبرداری فیلم سینمایی «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی و تهیه کنندگی رامبد جوان و محمد شایسته که اواسط خردادماه در تهران آغاز شده بود بعد از ۶۰ جلسه به پایان رسید.

-شهبازی در  مورد فیلم گفت: هم اکنون فیلم «طلا» که مراحل فیلمبرداری و ویرایش آن به اتمام رسیده در مرحله صداگذاری قرار دارد. طلا در واقع یک شخصیت در این فیلم است و احتمالا با این نام آن را معرفی کنیم. به نظر می رسد که این فیلم تا ماه ژانویه آماده نمایش شود.

اسامی بازیگران

نگار جواهریان,  هومن سیدی,  طناز طباطبایی,  هدی زین العابدین,  مهرداد صدیقیان,  احترام برومند

خلاصه داستان‌های فیلم

– راهی برای پول دارشدن، خسته از نگاه تحقیر آمیز دور و بری ها، احساس تباهی از کارکردن برای دیگران؛ این ها دلایلی است که سه نفر را به هم وصل کرده تا یک کار و کاسبی راه بیندازند.

– چند جوان قصد راه‌اندازی رستورانی را دارند در این میان پدر یکی از آن‌ها فوت کرده و مبلغ قابل توجهی پول نیز مفقود می‌شود.

نقد فیلم طلا

پرویز جاهد/ پرویز شهبازی که دغدغه ساختن فیلم‌هایی درباره معضلات جوانان امروز را دارد، در فیلم «طلا» نیز چند جوان جاه طلب را دنبال می‌کند که می‌خواهند از طریق راه‌اندازی رستوران، امرار معاش کنند، اما موانع زیادی بر سر راه آن‌ها وجود دارد که…

مشکل فیلم طلا این است که روی موضوع بی‌رمقی بنا شده و آدم‌هایش از یک جنس نیستند و به‌خاطر موقعیت‌های اجتماعی و طبقاتی مختلفی که دارند (دختر پولدار و پسر فقیر) اساساً نمی‌توانند با یکدیگر جوش بخورند و به همین دلیل شراکت‌شان بی‌معنی به نظر می‌رسد و نمی‌تواند شکل بگیرد و تضاد منافع خیلی زود آن‌ها را در برابر هم قرار می‌دهد و این می‌توانست دستمایه یک درام قوی باشد، اما فیلمساز در نیمه دوم فیلم آن‌ها را رها کرده و به سراغ موضوع‌های دیگر از جمله بیکاری و اخراج برادر منصور (هومن سیدی) از کارخانه، حاملگی ناخواسته دریا، دوست دختر منصور و تصمیمش برای کورتاژ، اختلاف زناشویی برادرش و توهم خیانت همسر او و بیماری فلج اطفال طلا، دختر کوچک برادرش و تلاش دو برادر برای فراهم کردن پول معالجه او می‌شود که هر یک از آن‌ها پتانسیل تبدیل شدن به یک فیلم جذاب و پرکشش را دارند، اما گنجاندن این همه معضل اجتماعی در یک فیلم به فیلمساز فرصت نمی‌دهد که بدرستی به همه آن‌ها بپردازد و به همین دلیل، تمام گره‌هایی که در فیلم بسته می‌شود، براحتی گشوده می‌شوند. تماشاگر با شخصیت‌های متعدد فیلم که هیچ‌کدام عمق لازم را ندارند همذات پنداری نمی‌کند و علاقه‌ای به‌دنبال کردن سرنوشت آن‌ها ندارد. با این حال، در نیمه دوم فیلم، سرقت دلار‌های پدر دریا به وسیله منصور و اتفاق‌هایی که به‌دنبال آن می‌افتد باعث می‌شود که فیلم اندکی لحن جنایی پیدا کند و تعلیق نسبناً پرکششی در فیلم ایجاد شود که اگرچه خیلی دیر است، اما تا حد زیادی مانع از سقوط کامل فیلم می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا