سرگرمی

روز جهانی مرد چه روزی است؟

هدف از نامگذاری این روز چه بوده؟

مجله اینترنتی کولاک : مدتی است که با وجود شبکه های مجازی از نامگذاری تمام روزهای سال در تقویم میلادی نیز باخبر می شویم ، یکی از این روزها روز ۱۹ نوامبر روز جهانی مرد می باشد.

۲۸ آبان (۱۹ نوامبر)، روز جهانی مرد
روز ۱۹ نوامبر هر سال بعنوان روز جهانی مردان شناخته می شود. این روز به روایتی از سال ۱۹۹۲ به ابتکار پرفسور توماس آستر نامگذاری شده است و از سال ۱۹۹۹ به شکل فراگیرتر در آمد و هر سال به تعداد کشورهایی که این مناسبت جهانی را برگزار می کنند افزود شد آنچنان که هم اکنون در بیش از ۶۰ کشور جهان روز جهانی مردان برگزار می شود.

 

Related image

هدف از برگزاری روز جهانی مرد

هدف از برگزاری روز جهانی مرد، تمرکز بر سلامت مردها و پسرها، بهبود روابط، ترویج برابری جنسیتی و برجسته ساختن نقش مثبت مرد در جامعه است. این مناسبت، فرصتی برای مردهاست تا دستاورد ها و کمک های آنها خصوصا کمک به جامعه، خانواده، ازدواج و مراقبت از فرزندانشان را جشن بگیرند و نشان دهند که همه مردها، آدمهای زورگور و قدرت طلبی که در ذهن اکثریت جنس مخالف وجود دارد نیستند.

روز جهانی مردها فرصتی است برای قدردانی و تشکر از مردهایی که هر روز در محل کار خود، بعنوان یک همسر و پدر، برای خانواده و دوستان و جامعه و کشور خود در حال تلاش و فداکاری هستند و سعی می کنند تا نقش مفیدی برای جامعه و خانواده خود داشته باشند.

روز جهانی مردها چند هدف اصلی را دنبال می کنند که هر ساله در کشورهای برگزار کننده آن سعی می شود تا با برگزاری کنفرانس ها، سمینارها، فعالیت های کلاسی در مدارس، برنامه های رادیو و تلویزیون و… توجه مردم را به سلامت جسمی و روانی مردان، دیدگاه نادرست به جنس مرد، تاثیر مثبت و مشارکت آنها در خانه و خانواده، افزایش و بهبود روابط مردان با همسر و فرزندان و نقش مثبتی که هر مردی عادی می تواند به نوبه خود در جامعه داشته باشد، جلب کند.

 

روز جهانی مرد

نمونه‌ای از چالش‌های زندگی مردان و پسران

برای درک بهتر مشکلات مردان و پسران نمونه‌ای از چالش‌های زندگی آنها را یادآور می‌شویم که شامل موارد ذیل می‌شوند:
– پسران دو برابر بیش از دختران به اختلال نقص توجه ناشی از بیش فعالی (ADHD) مبتلا می‌شوند.
– میزان ترک تحصیل پسران در مقطع دبیرستان بسیار بالاست.
– نمرات پسران از دختران کمتر است.
– نرخ خودکشی در پسران چهار برابر دختران است.
– احتمال ورود پسران به زندان در جوانی بیش از دختران است.
– پسران بیش از دختران قربانی جرم و جنایت می‌شوند به طوری که پسران ۵ برابر بیش از دختران بر اثر قتل جان خود را از دست می‌دهند.

منبع :heseaval، salamatnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا