چهره هاسلبریتی ایرانی

پروفسور کیومرث اشکان جراح مغز کیست؟+ بیوگرافی | ماجرای جراحی حین نواختن ویلون

ویدیوی جراحی مغز یک بیمار حین نواختن ویلون توسط جراح مغز دنیا را متحیر کرد. پروفسور کیومرث اشکان جراح مغز کیست ؟ این پزشک متخصص ایرانی جراح مغز و اعصاب با این عمل خود سر و صدای زیادی در جامعه پزشکی دنیا برپا کرد.

پروفسور اشکان عضو مخصوص کالج پزشکان و جراحان سلطنتی انگلستان است. او جراح و متخصص مغز و اعصاب و سرطان است و یکی از برجسته‌ترین پزشکان جهان به شمار می‌رود. در عین حال پروفسور کیومرث اشکان جوان‌ترین جراح مغز در بریتانیاست.

یکی از جالب‌ترین کارهایی که این جراح برجسته و تیم علمی او در سال ۲۰۱۳ انجام داده‌اند تولید واکسن تومور مغزی است که یکی از مهم‌ترین دست‌آوردهای علمی در سال ۲۰۱۳ در جهان شناخته شده است. پروفسور اشکان که بیش از ۲۵۰ مقاله در نشریات معتبر پزشکی منتشر کرده، رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان کینگز لندن است. پروفسور اشکان رئیس هیئت مدیره انجمن پزشکان ایرانی مقیم بریتانیا نیز هست و هم چنین برای کمک مستقیم به ایرانیان، هر سال مدتی را  در ایران می‌گذراند.

پروفسور اشکان که بیش از۴٠٠ مقاله و چند کتاب در نشریات معتبر پزشکی منتشر کرده، رئیس بخش مغز و اعصاب بیمارستان کینگز لندن است. پروفسوراشکان رئیس هیئت مدیره انجمن پزشکان ایرانی مقیم بریتانیا نیز هست و همچنین برای کمک مستقیم به ایرانیان داخل کشور مدتی را در ایران می‌گذراند.

حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در بریتانیا در صفحه شخصی خود در خصوص پروفسور اشکان نوشت:

«آقای پروفسور کیومرث اشکان پزشک و جراح مغز و اعصاب و ریاست دپارتمان مغز و اعصاب دانشگاه کینگز کالج لندن، با عمل جراحی ویژه خود در برداشتن تومور مغزی بدون شرایط بیهوشی، دنیا را به تحیّر واداشت. این موضوع چنان عجیب و هیجان آور بود که تقریبا تمامی رسانه های جهان گزارش آنرا منتشر نمودند. ولی در این گزارشها کمتر به این اشاره شده بود که این پزشک پرافتخار اهل ایران میباشد.

بیمار، نوازنده ویولن بود و بطور شگفت آوری در حالیکه دکتر اشکان تومور را از ناحیه مغز او خارج میکرد، توانست قطعات مهمی از موسیقی کلاسیک را اجرا کند که به دقت زیادی نیاز داشت. پروفسور اشکان بعد از عمل چهار ساعته اعلام نمود که نواختن ویولن بهنگام جراحی به وی اطمینان می داد که عمل بخوبی انجام می گیرد، چرا که با توجه به اینکه تومور در ناحیه مجاور بخشی از مغز قرار داشت که مربوط به مدیریت حرکات دست بود، بزرگترین نگرانی وی آن بود که احیانا با برداشتن تومور به این ناحیه صدمه وارد شود و حرکات دست بیمار با اختلال مواجه شود. لحظه به لحظه ی نواختن ویولن توسط بیمار برای دکتر اشکان نشاندهنده این بود که برداشتن تومور بدون هیچ مخاطره ای بخوبی پیش می رود.

ما توفیق داشتم میزبان جناب آقای دکتر اشکان در مراسم روز ملی ج.ا.ایران باشیم که خود نشاندهنده علاقه ی وافر ایشان به کشور و میهن خود میباشد.
بعنوان یک هم میهن به آقای دکتر اشکان تبریک عرض نموده و‌ موفقیتهای بیشتر ایشان را آرزومندیم»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا