تلویزیون

اختلاف بین داوران عصر جدید ؛ چرا بشیر حسینی و رویا نونهالی با یکدیگر جر و بحث کردند؟

چرا بشیر حسینی و رویا نونهالی با یکدیگر جر و بحث کردند؟ اختلاف بین داوران عصر جدید به همراه جزئیات اختلاف نظر بین بشیر حسینی و رویا نونهالی در این مطلب. بشیر حسینی و رویا نونهالی از داوران عصر جدید، در بخشی از این برنامه به علت اختلاف نظر با هم در جمع حاضرین بحث کردند.

بشیر حسینی، جامعه شناس که به نظر نونهالی گله مند بود خطاب به او گفت: شما انتظار دارید که سلیقه مخاطب به یکباره بالا برود و “شما می گوئید ۴۰ درصد مخاطبین که عزیز من هستند، بیخود کردن که نفهمیدن”. رویا نونهالی بازیگر پیشکسوت کشورمان گفت: من یک همچین چیزی نگفتم و ادب حکم می کند که رو در روی کسی نگویی که شما نفهمیدی!

این برنامه که با تهیه کنندگی و مجری گری احسان علیخانی ساخته شده است، چهار مجری دارد. دو بازیگر (امین حیایی و رویا نونهالی)، یک موزیسین (آریا عظیمی نژاد) و یک چهره تازه گمنام (بشیر حسینی) که کارشناس در حوزه رسانه است.
عصرجدید در همان ابتدا درگیر برخی حواشی شد. بسیاری از ناظران معتقد بودند که این برنامه کپی برداری آشکار از یک برنامه آمریکایی است. کلا ماهیت عصر جدید آنگونه است که می‌تواند خبرساز شود. شاید در برنامه‌های اولیه کسی تصور نمی‌کرد که گمنام‌ترین داور عصر جدید به بحث برانگیزترین چهره آن بدل، اما بشیر حسینی آرام آرام با موضع گیری‌ها و رای هایش توجه‌ها را به سوی خود جلب کرد.
بشیر حسینی و رویا نونهالی
بشیر حسینی و رویا نونهالی
سیدبشیر حسینی متولد ۱۵ آذر ۱۳۶۰ است، تحصیلات حوزوی را تا سطح ۲ ادامه داده، فوق‌لیسانس حقوق و دکترای فرهنگ و ‏ارتباطات از دانشگاه امام صادق (ع) دارد و مرتبه علمی‌اش «استادیار» است.

بشیر حسینی در بیوگرافی کانال تلگرامش نوشته “در جست‌وجوی حق و حقیقت” و سوابقش را این‌طور توضیح داده: ‏‏ «مدیر گروه علوم نوین رسانه دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسیما، رئیس شورای سیاست‌گذاری المپیاد بین‌المللی سواد رسانه‌ای، مشاور ‏دانشگاهی و استعدادیابی و جوان برگزیده کشور سال ۱۳۸۵.»

او شهریور ماه سال ۹۷ با حکم مسعود معینی پور مدیر شبکه چهار سیما به عنوان مدیر گروه فرهنگ و اندیشه این شبکه منصوب شد.
بشیر حسینی تالیفاتی نیز دارد. او نویسنده کتاب‌های “ماه عسل مجردها”، “لایک ممنوع” و “۱۵۰ هشتگ نهضت سواد رسانه ای” است. او مقالاتی هم منتشر کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به “کارکرد الگویی شخصیت پردازی بر مخاطب؛ مطالعه موردی عروسک باربی” و “رهیافتی به سواد بازی‌های رایانه ای؛ مطالعه ساختار و محتوای «بازی عفو» ” اشاره کرد.
بسیاری این چهره جدید تلویزیون را با علی اکبر رائفی پور و حسن عباسی سخنوران مشهور اصولگرا مقایسه می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا