بهترین غذا در کدام خط هوایی سرو میشود؟
مجله اینترنتی کولاک، ترجمه: پرویز فغفوری آذر : سال به سال شاهد افزایش آمارهای رتبهبندی در هر زمینهای هستیم. مسابقه بین خطوط هوایی برای جذب مسافر هرگز پایان نخواهد یافت.
سایت بریتانیایی Skytrax پس از بررسی نظرات ۲۱ میلیون مسافر مختلف، از نوشیدنیهایی که هر خط هوایی ممکن است شما را به زور مهمان خود کند تا گیاهخواری اجباری، نوشیدنیهای سازگار با اعتقادات مسافران و غذاهای بدون گلوتن، به رتبهبندی خطوط هوایی در زمینه کیفیت غذا و زمان سرو آنها در قسمت معمولی یا اقتصادی (Economy) پرداخته است. در بین ۱۰ خط برتر هوایی در زمینه سرو غذا، تنها یک خط هوایی اروپایی به چشم میخورد و بقیه از آسیا و اقیانوسیه هستند.
این سایت درمورد ایرفرانس نوشته: این خط تمام توجه خود را به سرو بهترین مواد غذایی و سر وقت رساندن آنها در قسمت First Class معطوف کرده است. به عبارت دیگر برای ایرفرانس کسب رتبه بالا در قسمت اکونومی مهم نیست!
ببینیم ۱۰ خط برتر هوایی جهان در این زمینه کدام خطوط هستند:
۱۰- امارات (Emirates)
با امارات شما گستره وسیعی از انتخاب میان غذاهای حلال را خواهید داشت. غذاهای این خط هوایی بنا به عادتهای غذایی منطقهای که در آن پرواز میکند، تغییر میکند. بخش کترینگ هواپیمایی امارات هر سال ۱۱۰ میلیون وعده غذا را آماده سرو میکند؛ بزرگترین سرویس تهیه غذا در جهان.
۹- لوفتهانزا (Lufthansa)
این شرکت آلمانی سه نوع اغذیه را یک جا ارائه میدهد؛ پیشغذا، یک وعده غذایی سه تکه و تنقلات. در برخی از پروازهای طولانی (بین قارهای) آنها باتوجه به ذائقه و سلیقه مسافران حتی غذاهای محلی را به شما پیشنهاد میدهند.
۸- کانتاس (Qantas Airways)
به وبسایت این شرکت که مراجعه کنید همان چیزی را میخوانید که در پرواز خواهید دید: «یک انتخاب چندفرهنگی با استفاده از غذاهای محلی با طیف وسیعی از شرابهای استرالیایی، نوشابههای گازدار و نوشابههای غیرالکلی».
۷- ترکیش (Turkish Airlines)
این شرکت مدعی است اغذیه خود را با سبزیجات و میوههای تازه و متعلق به همان فصل تهیه میکند. ترکیش ایر منوی مفصلی دارد اما ترجیح میدهد که خودتان باتوجه به ملاحظات پزشکی، مذهبی و منطقهایتان غذا را انتخاب کنید.
۶- آنا (ANA: All Nippon Airways)
این شرکت ژاپنی غذاهای معمولی این کشور همچون سوپ سبزیجات را که با استفاده از پیاز، کلم، کرفس، سیر و… تهیه شده به شما پیشنهاد میدهد. مسافران البته انتخابهای بیشتری هم دارند؛ ۳ ظرف غذای مخصوص که با استفاده از دستورالعملهای مناطق توکای و هوکوریکو شینوتو تهیه شده است.
۵- قطر (Qatar Airways)
مثل بسیاری از خطوط دیگر، قطر هم این گزینه را برای مسافرانش در نظر گرفته که غذای خود را قبل از پرواز انتخاب کنند. این گزینه باعث جذب مسافرانی میشود که رژیم غذایی آنها شامل غذاهای کمکالری یا بدون گلوتن است. البته در پروازهای طولانی، مسافران انتخابهای بیشتری دارند؛ دیسهای غذای گرم و البته حلال.
۴- تای (Thai Airways)
این شرکت تایوانی در سایت خود مدعی شده گستره وسیعی از انتخابهای گوناگون را در اختیار مسافر قرار میدهد. غذاهای محلی تایوان که برای حمایت از کشاورزان این کشور با استفاده از مواد اولیه تایوانی تهیه شدهاند. همین را دقیقا در سفر با این خط هوایی مشاهده خواهید کرد.
۳- ژاپن (Japan Airlines)
مرغ، پاستا (ماکارونی)، سالاد یا میگو؟ این خط هوایی علاوه بر این که میتواند مسافرانش را گیج کند، مسابقهای برای انتخاب شش آشپز برتر برگزار کرده که در هواپیما و در حال پرواز، غذای مسافران را حاضر کنند. مسافران پرواز کره – ژاپن یک مزیت بر دیگر مسافران دارند. آنها میتوانند از خوردن یک وعده بنتو (نوعی غذای خانگی ژاپنی معروف به سوخت ژاپنیها!) در حین پرواز خود لذت ببرند.
۲- سنگاپور (Singapore Airlines)
این شرکت علاوه بر تهیه غذاهای همیشگی، نوعی منوی مخصوص معروف به «Economy Premium» را نیز به مسافران خود پیشنهاد میدهد که با استفاده از آن مسافران میتوانند با کمک کتاب آشپزی معروف (Book The Cook) به رستوران داخل هواپیما سفارش بدهند و غذای خود را چند دقیقه بعد تحویل بگیرند.
۱- ایوا (EVA Air)
برنده این مسابقه یک خط هوایی تایوانی است که طیف وسیعی از انتخابهای گیاهی را پیش روی شما قرار میدهد. شرط میبندیم بسیاری از این گزینهها را هرگز نشنیدهاید: «غذای گیاهی محلی»، «غذای گیاهی با اندکی گوشت حیوانات (ovo-lacto)!»، «غذای گیاهی هندی»، «سبزیجات خام» و «فقط گیاهان و سبزیجات». شما هم با ما همعقیدهاید؟
منبع: بیزینس اینسایدر
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |