سبک زندگی

طرز تهیه ته چین رنگین کمان، مناسب برای مهمانی ها

در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد

طرز تهیه ته چین رنگین کمان، مناسب برای مهمانی ها

ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی

آشپزی

مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .

این ته چین و زیبا و مجلسی را برای مهمانی هایتان تهیه کنید و لذت ببرید.

ته چین

مواد لازم برای تهیه ته چین رنگین کمان

زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن (مایع) ۱ ونیم پیمانه
ماست ۳ پیمانه
گوشت ۱ کیلوگرم
برنج ۶ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
پیاز ۲ عدد
خلال پسته به میزان لازم
خلال بادام به میزان لازم

چه جوری درست میشه:

در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

نکات:

۱)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
۲)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
۳)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند./جام جم آنلاین

این پست توسط بخش آشپزی مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب

طرز تهیه ته چین رنگین کمان، مناسب برای مهمانی ها

استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا