آموزش آشپزی

طرز تهیه سوپ جو و ذرت رستورانی در خانه

طرز تهیه سوپ جو قرمز

سوپ جو و ذرت

مواد لازم

  • ۱ پیمانه ذرت
  • ۱ پیمانه جو پرک
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱ عدد سیب زمینی
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق رب گوجه فرنگی
  • ۱/۳ پیمانه رشته سوپ دلخواه
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • نمک..فلفل سیاه..فلفل قرمز
  • نصف پیمانه سبزی خرد شده(گشنیز،جعفری تازه خرد شده)
  • ۱ عدد هویج

طرز تهیه سوپ جو پرک

مراحل پخت

مرحله اول :
ابتدا پیاز،سیب زمینی و هویج رنده کرده و مرغ را به همراه ادویه‌های گفته شده داخل قابلمه‌ای ریخته، به آن‌ها۶ لیوان آب افزوده و میگذاریم یک ساعت با حرارت متوسط بجوشد تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله دوم :
سپس مرغ را بیرون آورده ریش ریش میکنیم به سوپ اضافه میکنیم ،سپس جو پرک،ذرت را ریخته تا کمی جوش بخورد..

مرحله سوم :
بعد از گذشت نیم ساعت رشته سوپ، سبزی سوپ را به همراه رب گوجه فرنگی به محتویات قابلمه اضافه میکنیم،حرارت را کمی کم میکنیم و میگذاریم سوپ ما جا بیوفتد.

مرحله چهارم :
در آخر آب لیمو دو سه قاشق بنا به ذائقه بریزید.در پایان با فلفل تند میل کنید

 

سوپ جو پرک

مواد لازم

  • ۱ و نیم پیمانه جو پرک
  • ۲ عدد هویج متوسط
  • ۲ عدد گوجه متوسط
  • کمی فلفل دلمه رنگی خرد شده(سبز و قرمز) و یا هر رنگی در دسترس داشتید
  • ۱ مشت کوچک سبزی جعفری
  • نخود سبز به مقدار دلخواه
  • مرغ ریش ریش شده
  • عصاره گوشت گوساله یا بره
  • ۱ یا ۲ لیوان آب مرغی که پختید
  • رشته سوپ یا ورمیشل به مقدار دلخواه
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری رب
  • ادویه ها نمک زردچوبه فلفل سیاه

مراحل پخت

مرحله اول :
اول که من جو پرک رو شستم و نیم ساعت گذاشتم خیس بخوره و بعدش گذاشتم رو گاز توی ی قابلمه دیگه هم مرغ رو با ادویه و نخود سبز گذاشتم بپزه

مرحله دوم :
تا موقعی که جو پرک ها میپزه و لعاب بندازه رفتم سراغ اینکه مواد دیگه رو آماده کنم هویج رو نگینی خرد کردم ‘فلفل دلمه رو نگینی خرد کردم و سبزی رو هم خرد کردم و گوجه رو هم رنده ریز کردم

مرحله سوم :

مرحله چهارم :

مرحله پنجم :

مرحله ششم :
وقتی که جو پرک ها لعاب انداختند هویج و گوجه و سبزی و فلفل دلمه رو داخلشون اضافه کردم و هم زدم رب رو داخل ی قابلمه جدا سرخ کردم و داخلش نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم و داخل قابلمه ریختم

مرحله هفتم :
وقتی که مرغ ها پخته شد داخل بشقاب گذاشتم تا سرد بشه و بخاطر اینکه نخود سبز ها راحت تر از داخل قابلمه خارج کنم داخل صافی ریختم و از داخل صافی برداشتم و به قابلمه جو پرک اضافه کردم و بعد هم عصاره رو داخل آب مرغ ها که هنوز داغ بود انداختم و هم زدم و به قابلمه اضافه کردم و مرغ ها رو هم ریش ریش کردم به قابلمه اضافه کردم

مرحله هشتم :
در آخر هم رشته سوپ رو به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم بپزه باید هم بزنیم تا ته نگیره و در آخر داخل ظرف کشیدم و با جعفری تزیینش کردم و آبلیمو سرو کردم

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا