تلویزیون

پشت پرده عقب نشینی مهران مدیری از حضور تماشاگران در دورهمی

پشت پرده عقب نشینی مهران مدیری از حضور تماشاگران در دورهمی چه بود؟ مهران مدیری چطور راضی به عدم حضور تماشاگران در محل ضبط برنامه دورهمی شد؟ ضبط دورهمی با حضور تماشاگران در روزهای گذشته انتقادهای فراوانی را هم در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ به ویژه آن که مجوزهای بهداشتی که مهران مدیری از آن‌ها صحبت کرده بود، توسط مشاور وزیر بهداشت زیر سوال رفت و مشخص شد تولید این برنامه با حضور تماشاگران، مورد تأیید وزارت بهداشت نیست. حتی فواد صفاریان‌پور برنامه‌ساز باسابقه صداوسیما هم با اشاره مستقیم به برنامه «دورهمی»، ادامه ضبط آن با حضور تماشاگران را مورد انتقاد قرار داد.

پشت پرده عقب نشینی مهران مدیری
پشت پرده عقب نشینی مهران مدیری

او در گفت‌وگو با مهر، به این موضوع انتقاد کرد و گفت: «خواهش من این است که دیگر برخی به مردمی که شمال می‌روند گیر ندهند و خرده نگیرند، چون خودشان کار بدتری انجام می‌دهند. وجدان کجای این رویکرد قرار می‌گیرد؟ اخلاق، زبان و منطق کجا قرار می‌گیرد و در عین حال جیب برنامه‌ساز و مجری کجای این معادله قرار می‌گیرد؟ نمی‌توانیم خودمان در چند ۱۰ متری جمعیت قرار بگیریم و به ‌راحتی نسخه بپیچیم. آقای مدیری در این حرفه همیشه برای من یک نابغه بوده است اما چرا در این ایام به حضور تماشاگران اعتراض نمی‌کند؟»

عموم نظرات کاربران در شبکه‌های اجتماعی هم در انتقاد به حضور تماشاگران در «دورهمی» بود. بسیاری از هنرمندان   با انتشار پستی مردم را به در خانه ماندن تشویق کردند و احتمالا خطر شیوع ویروس کرونا، تا حدی مهمانان برنامه «دورهمی» را هم تحت‌تأثیر قرار داده بود.

اتفاق مهم دیگری که فضای حاکم علیه «دورهمی» را تقویت کرد، تصمیم برنامه‌ها و مجریان مشهور خارجی، راجع به ادامه تولید برنامه در غیاب تماشاچیان بود. چند روز پیش خبر رسید که مجریان بعضی از مشهورترین برنامه‌های گفت‌وگومحور آمریکایی، تصمیم گرفته‌اند به دلیل خطر کرونا بدون حضور فیزیکی مردم برنامه را ضبط کنند. جیمی کیمل، جیمز کوردون، دیوید اسپید، جیمی فالون، استیون کولبر و ست میر، از مجریان مشهوری بودند که در رویه همیشگی برنامه خود تغییر ایجاد کردند.

تصمیم این مجریان، بازتاب‌های فراوانی در فضای مجازی داشت. وقتی در شرایط خطر شیوع کرونا، ضبط برنامه‌های گفت‌وگومحور بدون تماشاگران تبدیل به یک اتفاق جهانی می‌شود، چه دلیلی وجود دارد که برنامه «دورهمی» از آن پیروی نکند و خود را در معرض این چالش قرار ندهد؟ به علاوه، مهران مدیری در بخشی از یادداشت خود نوشته: «برای حفظ سلامت مردم و تیم سازنده، تصمیم گرفتم از روز شنبه (۲۴ اسفند) ضبط برنامه بدون حضور تماشاگر انجام شود و با تمهیدات فنی تدوین، حضور تماشاگران به مجموعه اضافه شود.»

جمله «با تمهیدات فنی تدوین، حضور تماشاگران به مجموعه اضافه شود» در یادداشت او نشان می‌دهد که تصمیم مجریان خارجی در ضبط برنامه بدون حضور مردم موثر بوده است. اگر منظور از اضافه شدن حضور تماشاگران به برنامه، همان صدای تشویق و خنده مردم باشد، شاهد اتفاق جدیدی در «دورهمی» خواهیم بود، چون سال‌هاست که برنامه‌های تلویزیونی با حضور فیزیکی تماشاگران همراه بوده و خبری از افکت‌های صوتی صدای خنده تماشاگران نبوده است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا