سبک زندگی

شربت سکنجبین از رسوم سیزده بدر + طرز تهیه

مجله اینترنتی کولاک، عصر سیزده بدر هست و مگر می شود کاهو با سکنجبین نخورد. به جرات می توان از سکنجبین به عنوان یکی از شربت های پرطرفدار و معروف ایرانی نام برد. برای تهیه این شربت به این مواد احتیاج است و البته مدت زمان ۶۰ دقیقه :

سکنجبین

شکر ۱ کیلو و ۲۵۰گرم
سرکه سفید ۱ پیمانه
نعناع تازه به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

(این مقدار برای ۴ نفر مناسب است در صورت تعداد نفرات بیشتر تمام مواد را چند برابر کنید)

طرز تهیه:
ابتدا شکر را با چهار لیوان آب داخل روی گاز می گذاریم با حرارت متوسط و هم می زنیم تا شکر در آب حل شود ، سپس برگ های نعناع تمیز شده را که با نخ بهم متصل کردید داخل آب گذاشته تا زمانیکه شربتتان به قوام آید .
وقتی که شربت به قوام آمد نوبت اضافه کردن سرکه سفید است بعد از چند دقیقه جوش خوردن ظرف را از روی حرارت بردارید و زعفران دم کرده را به آن اضافه اضافه کنید و منتظر بمانید تا شربت خنک شود.

بعد از خنک شدن آنرا از صافی رد کرده تا یکدست شود و سپس داخل شیشه ای تمیز ریخته و حتما در جای خنک نگهداری کنید.
این شربت را هم می توانید با اضافه کردن آب خنک و یخ میل کنید و هم می توانید در کنار کاهو یک چاشنی خوشمزه درست کنید.

 

ترجمه:فرزانه سمندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا