توضیحات کارگردان سریال «شش قهرمان و نصفی» درباره این سریال
مجله اینترنتی کولاک : کارگردان سریال «شش قهرمان و نصفی» گفت: مهمترین هدفی که در این سریال دنبال میکردیم، تشویق مخاطبان برای خرید کالای ایرانی و حمایت از تولید ملی، از طریق طنز و سرگرمیبود.
حسین قناعت (کارگردان)، پرویز امیری (تهیه کننده)، هاشم علی اکبری (مدیرتولید)، نادر سلیمانی و رویا میرعلمی (بازیگران بزرگسال) و امیرکیان عبدی، یاس نوروزی، مانلی قناعت، ایمان امیری و پارسیا شکوری (بازیگران کودک) سریال «شش قهرمان و نصفی» با حضور در اداره کل روابط عمومی پاسخگوی سوالات مخاطبان خصوصا کودکان و نوجوانان که مخاطبان اصلی این سریال بودند، شدند.
حضور بازیگران کودک در این نشست حال و هوای خاصی به فضای روابط عمومی داد. بچهها با حوصله پاسخ مخاطبان را دادند و از استقبال شان راضی بودند.
امیرکیان عبدی که چند سالی است تکواندو کار میکند حس خوبی از این ارتباط داشت و شنیدن صدای مخاطبان را برای خود آموزنده دانست. یاس نوروزی نیز با اشاره به سختیهای کار بازیگری دوست داشت پس از اتمام سریال به درس هایش بیشتر برسد و در انتخاب نقش هایی که به او میشود بیشتر دقت کند.
مانلی قناعت که اولین تجربه بازی در سریال را سپری میکرد هم از سختیهای کار گفت و درس خواندن را به بازیگری ترجیح داد. ایمان امیری که دان ۲ در تکواندو دارد هم از اینکه در سریالی بازی کرده که توانسته از تواناییهای ورزشی اش استفاده کند خوشحال بود و پاسخ به سوالات مخاطبان را تجربه خاصی دانست.
پارسیا شکوری نیز که به قول خودش یک نفر و نصفی سریال بود از اینکه بچهها این سریال را در نوروز دنبال کردند و دوست داشتند خوشحال بود و دوست داشت بعد از درس خواندن بازیگری را دنبال کند. همچنین عوامل در ادامه طی نشستی صمیمانه از حال و هوای این سریال نوروزی که از شبکه پنج سیما پخش میشود، گفتند.
این ۵ نفر قهرمانان واقعی سریال بودند
حسین قناعت کارگردان سینما و تلویزیون که با فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» در سینما برای بچهها شناخته شده ، با اشاره به مراحل تولید سریال اظهار داشت: در زمان کوتاهی که برای تولید این مجموعه ۱۵ قسمتی داشتیم سعی کردیم در فضای دور از پایتخت و با حضور بازیگران بومی استان مازندران کار را به سرانجام برسانیم. هرچند تغییر آب و هوا و فشردگی کار موجب سختی کار با بچهها وشد اما اشتیاق و بردباری بازیگران کودک سبب شد کار به ثمر برسد.
وی درباره شکل گیری این سریال و نگرانیهایی که به دلیل محدودیت زمان داشت، افزود: جرقه اصلی این کار را علی عبدی و پرویز امیری زدند که سرمایه گذاران و مالکان سریال هستند. در این سالها تلاش کردم تا فیلم سفارشی نسازم، اما وقتی که تحقیقاتی را انجام دادم، متوجه اهمیت توجه به قاچاق و تولید کالای ایرانی در خانوادهها شدم و دوست داشتم این موضوع از زبان بچهها در خانوادهها مطرح شود.
وی ادامه داد: مهمترین هدفی که در این سریال دنبال میکردیم، تشویق مخاطبان برای خرید کالای ایرانی و حمایت از تولید ملی، از طریق طنز و سرگرمیبود؛ هدفی که در فیلم سینمایی«قهرمانان کوچک» نیز طراحی و پیاده شد. در واقع این سریال میخواهد این نکته را بگوید که با خرید هر کالای ایرانی، یک فرصت جدید برای کار کردن و بهبود زندگی کارگر ایرانی فراهم میشود.
قناعت که سال هاست در سینما و تلویزیون برای کودکان کار میکند و با سریال های «کاراگاه لطفی» و «امروز و فردا» در تلویزیون شناخته شده درباره علاقه اش به کار کودک گفت: سالهاست در این زمینه می نویسم و این جنس کار را با بچهها دوست دارم. در فضایی واقعی که با فانتزی آمیخته شده بهتر می توان با بچهها حرف زد و آموزش های لازم را داد.
این کارگردان افزود: شخصیت های این سریال قهرمانان کوچکی هستند که به تولید ملی فکر میکنند و با اتکا به تواناییهایی که دارند جریانی را پیش میبرند که می تواند برای بزرگترها آموزنده باشد. به نظرم قهرمانان واقعی این سریال این ۵ نفر بودند که هر روز پابه پای بزرگترها تا ساعت ها تلاش میکردند و علی رغم محدودیت زمان تحمل خوبی داشتند.
فرهنگ سازی را باید از کودکی آغاز کنیم
پرویز امیری تهیه کننده سریال نیز گفت: این اثر به سفارش سیمافیلم تولید شده به نوعی در ادامه فیلم «قهرمانان کوچک» نوشته شده است. یک سریال رزمی فانتزی است که صحنههای اکشن بیشتری نسبت به فیلم قبلی دارد.
وی اظهارداشت: نگاه ما آموزش مفاهیم ملی و فرهنگی به بچهها بود چرا که تغییر نگاه جامعه و خانواده به آموزش از سنین کودکی مربوط میشود. ضمن اینکه ما در این سریال توجه خاصی هم به ورزش های رزمی داشتیم که با حضور هادی ساعی قهرمان المپیک ، مخاطبان بیشتری مشتاق دیدن آن بودند.
به گفته امیری اولین نکته در این سریال سرگرمی و بعد از آن پیام بود که در هر دو موفق بودیم. سریال «شش قهرمان و نصفی» تلفیقی از هنر طنز و ورزشهای رزمی است و فکر میکنم بچهها با دیدن این سریال به هنرهای رزمی علاقه مند شوند که اتفاق بسیار خوبی است چرا که به بچهها اعتماد به نفس میبخشد و آنها را به دفاع از بدنشان جدی تر میکند.
دوست دارم همچنان با بچهها کار کنم
نادر سلیمانی بازیگر سریال که بچهها با شخصیت او در «محله گل و بلبل» هم آشنا هستند با اشاره به رفاقت بچهها با پلیس در این سریال گفت: این سریال به بچهها قدرت بیان احساساتشان را می دهد و به آنها میگوید که به پلیس اعتماد کنند.
وی افزود: این پنجمین تجربه بازیگری ام با کارگردانی حسین قناعت است و اکنون هر دو زبان هم را علی رغم چالش هایی که بر سر نقش پلیس داشتیم، می فهمیم. من در سن ۵۰ سالگی هنوز خودم را سیزده ساله می دانم و دوست دارم با بچهها کار کنم. این تجربه را در طول سالها از کار با بچهها بدست آورده ام و فکر میکنم سپری کردن این لحظههادر کنار کودکان برایم بسیار ارزشمند است.
سلیمانی با انتقاد از زمان اندکی که در اختیار عوامل برای رساندن سریال به انتن بود بیان کرد: فکر میکنم دو ماه زمان بسیار فشرده ای برای این کار بود و هرچند بچهها و بزرگترها شبانه روز تلاش کردند که سریال به میز تدوین برسد ولی امیدوارم مراحل تصویب فیلمنامه و سریال کمتر شود تا تهیه کننده و عوامل تولید زمان بیشتری برای کار داشته باشند.
توجه تلویزیون به سریال هایی که برای کودکان ساخته میشود
رویا میرعلمیبازیگر سریال نیز با اشاره به ویژگیهای این سریال گفت: آثار زیادی درباره کودکان ساخته میشود اما ما نیاز به آثاری داریم که برای کودکان است و مخاطب آن بچهها هستند. خوشبختانه این سریال توانست این هدف را دنبال کند. وی افزود: استقبال مخاطبان از سریال خوب بود و من نیز به دلیل علاقه پسر ۱۲ ساله ام به فیلم «قهرمانان کوچک» بازی در این سریال را پذیرفتم.
میرعلمی تاکید کرد: برای من خیلی جالب بود که با مخاطبانی صحبت کنم که سریال را در کنار فرزندانشان دنبال میکردند و پیام سریال را دوست داشتند.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |