دستور طبخ آش سبزیجات؛ غذایی تمام ایرانی
مجله اینترنتی کولاک : آش سبزیجات ، به دلیل داشتن فیبر بالا، پروتئین و املاح زیادی که در سبزیجات و حبوبات وجود دارد، برای سالمندان بسیار مناسب است، همچنین می توانید در انتهای پختِ آش سبزیجات، آن را با گوشتکوب برقی یا میکسر له کنید تا آن را به صورت پوره سرو کنید. نکته ای که برای طبخ این اش باید مد نظر قرار داد این است که اندازه سبزی داده شده بر مبنای پاک شده آن است که مقدار پاک نشده آن دو برابر است.
مواد لازم آش سبزیجات
لوبیا چشم بلبلی (خیس شده) ۱/۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری
روغن کنجد به مقدار لازم
کرفس (پاک و خرد شده) ۲ پیمانه
کدو سبز (خرد شده) ۴ عدد
ادویه کاری به مقدار لازم
زنجبیل به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کلم قمری (رنده شده) ۱ عدد
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز) ۱۰۰ گرم
برنج نیم کوب شده (۱ پیمانه)
طرز تهیه آش سبزیجات
۱٫ لوبیا چشم بلبلی خیس و آبکششده، مقداری آب و نیمی از زردچوبه را در قابلمهای روی حرارت ملایم به مدت نیمساعت بپزید؛
۲٫ در قابلمهای دیگر حاوی روغن کنجد، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بقیه زردچوبه، کرفس، کدوسبز، ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید؛
۳٫ آبِ روی برنج خیسشده را خالی کنید، سپس آن را بههمراه سبزی و مقداری آب به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد؛
۴٫ در ۲۰ دقیقه آخر پختِ آش، لوبیا چشمبلبلی را بههمراه نمک به آش اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم پخته و آماده شود. پس از پخت، آش سبزیجات را در ظرف مورد نظر بریزید و بههمراه آب نارنج سرو کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |