سبک زندگی
دستور تهیه ترشی گل کلم و پیاز
ترشی یکی از مخلفات مهم کنار غذا در سفره ایرانی هاست. بسیاری در اواخر تابستان شروع به آماده کردن ترشی می کنند تا در ماه های سرد سال ترشی به اصطلاح رسیده و آماده مصرف باشد.
در این بخش طرز تهیه ترشی گل کلم و پیاز را آموزش می دهیم. ترشی ای که در بسیاری از شهرهای ایران با کمی تغییرات مصرف می شود و محبوب سفره ایرانی هاست!
مواد لازم
گلکلم (گلگلشده) یک دوم عدد
سرکه سفید ۲۰۰ میلیلیتر
سرکه قرمز ۲۰۰ میلیمتر
شکر ۲ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز (حلقهای خردشده) ۲ عدد
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
دانه فلفل سیاه ۱۰ عدد
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پوست لیموترش ۱ تکه بزرگ
سیر (کوبیدهشده) ۱ حبه
طرز تهیه
۱٫ گل کلم را به همراه سرکه سفید در قابلمه ای استیل ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا ۲ دقیقه بجوشد (در این حین، چند بار گل کلم را زیر و رو کنید) سپس بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. پس از ۲ دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود.
۲٫ پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، ترشی را داخل ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |