سبک زندگی

نحوه ضد عفونی کردن آجیل و شکلات در برابر کرونا

نحوه ضد عفونی کردن آجیل و شکلات در برابر کرونا. در ایام عید مصرف آجیل شکلات و خشکبار زیاد است و این نگرانی وجود دارد این اقلام آلبوده به ویروس کرونا باشند. در همین خصوص علی میلانی عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران در مورد خرید آجیل و شیرینی در شب عید با توجه به شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: پایداری کرونا ویروس بر روی سطوح مختلف متفاوت است؛ همچنین این پایداری ویروس می‌تواند تا چند ساعت باقی بماند.

ضد عفونی کردن آجیل و شکلات در برابر کرونا
ضد عفونی کردن آجیل و شکلات در برابر کرونا

وی افزود: این ویروس می‌تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات‌ها باقی بماند بنابراین توصیه می‌شود مواد غذایی که میتوان شست را با موادبهداشتی ضدعفونی کنند، اما برخی از مواد غذایی مانند آجیل را طبق یک دستور عمل مشخص ضدعفونی کنند.

عضو هیات مدیره انجمن تغذیه ایران ادامه داد: طبق یک فرآیند مشخص می‌توان آجیل را در حرارت بالای ۴۰ درجه قرار داد که می‌توانند از فر و یا مایکروفر استفاده کنند و یا دمیدن باد گرم توسط سشوار‌های خشک کننده موی سر داخل ظرف و یا پلاستک‌هایی که آجیل در آن‌ها قرار دارد می‌تواند به فرایند ضدعفونی کردن آجیل کمک کند.

میلانی در مورد ضدعفونی کردن شکلات نیز گفت: می‌توان با استفاده از الکل بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد که توصیه می‌شود قبل از ورود به منزل اینکار صورت بگیرد.

متخصص تغذیه در مورد مواد غذایی که می‌تواند به سیستم ایمنی بدن کمک کند گفت: سیستم ایمنی ما پیرو یک الگو مشخص تقویت می‌شود و فقط با استفاده از لیمو ترش و یا امثال این دسته مواد غذایی تقویت نمی‌شود؛ همچنین استفاده از لبنیات می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند؛ بنابراین توصیه می‌شد استفاده از شکر و قند برای تقویت سیستم ایمنی بدنکاهش یابد.


همچنین بخوانید:

عکس پروفایل با موضوع کرونا + عکس نوشته و متن

عکس پروفایل در خانه بمانیم+ متن و عکس نوشته

متن های فضای مجازی درباره شیوع کرونا در ایران


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا