علت فوت احمد پورمخبر چه بود؟ + معرفی آثار و زندگینامه کامل احمد پورمخبر
علت فوت احمد پورمخبر چه بود؟ به همراه معرفی آثار و زندگینامه کامل احمد پورمخبر همچنین اطلاعاتی از زندگی شخصی و عکس های این بازیگر در این مطلب. رضا عطاران بازیگر و کارگردان شناخته شده سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش خبر از درگذشت احمد پورمخبر داد. پورمخبر در ۸۱ سالگی به دلیل کهولت سن و آلزایمر از چندی قبل مدام در بیمارستان بستری می شد. او سر انجام به دلیل ایسن قلبی درگذشت.
احمد پورمخبر بازیگر سینما و تلویزیون ایران، متولد ۱۳۱۹ در محله گلوبندک تهران است. وی دارای چهار فرزند به نامهای محمد، مصطفی، مریم و زهرا است. احمد پورمخبر دیر ازدواج کرده و اختلاف سنی او با فرزندانش زیاد است.
احمدپور مخبر هنگامی که برای تست بازیگری پسرش همراه با او رفته بود، برای تست نقش پیرمرد فیلم توسط رضا عطاران دعوت شد. پسرش رد شد اما او به دلیل بازی خوبش قبول شد. وی اولین بار در سال ۱۳۷۵ و در چند سکانس کوتاه برای مجید مجیدی و در فیلم بچه های آسمان جلوی دوربین رفت اما شهرت اصلی وی مدیون دو سریال متهم گریخت سال ۱۳۸۵ و ترش و شیرین (نوروز ۸۶) است که کارگردانی هر دوی آنها بر عهده رضا عطاران بود.
او با بازی خود توانست به خوبی در دل خانوادههای ایرانی جا باز کند. عطاران از پورمخبر انتظار بازی نداشت، او میخواست پورمخبر خودش باشد و خود به بابابزرگ داستان خط دهد و انصافا احمد پورمخبر به خوبی از عهده آن برآمد.
پسر احمد پورمخبر بازیگر سینما و تلویزیون در گفت وگویی در خصوص این روزهای پدرش گفت:حال پدرم خداروشکر خوب است و سرحال در منزل استراحت می کند.
وی در خصوص اینکه آیا این روزها به پدرش کاری در عرصه سینما و تلویزیون پیشنهاد می شود یا خیر افزود: پیشنهاد به پدرم زیاد می شود اما وی دیگر دوست ندارد در عرصه بازیگری ظاهر شود. و متأسفانه باید بگویم که احمد پورمخبر برای همیشه از عرصه بازیگری خداحافظی کرد. از مهم ترین دلایلی که پدرم از هنر بازیگری خداحافظی کرد ندادن پول مناسب و به موقع از سوی تهیه کنندگان فیلم ها است.
مصاحبه خواندنی احمد پورمخبر
– مجید مجیدی چطور شما را پیدا کرد؟
پورمخبر: تو محله ما فیلمبرداری داشت، منم برای تماشا رفته بودم که یکی از بچه ها گفت یک دهن آواز بخون تا خستگی گروه رفع بشه، نگو همون خوندن به درد فیلم می خوره، برای همین یک نقش کوتاه به من دادند، مجیدی باز هم می خواست که با من همکاری کنه، اما نرفتم.
– چرا؟
پورمخبر:چون نقشی که من بازی کردم با روحیاتم جور نبود. من آدم بانشاط و سرزنده ای هستم، دوست دارم در فیلم های شاد و خنده آور بازی کنم.
– چرا خواننده نشدید؟
پورمخبر:چون دنبالش نرفتم، آن هم به خاطر وجود رفقای ناباب و حسود… حالا هم که فیلم بازی کردم به دلیل حسادت شان دوستی مون به هم خورده…
– در اقوام تان هنرمند دیگری هم هست؟
پورمخبر:برادرم به نام (محمد فرزین) چون از شهرت پورمخبر خوشش نمی اومد نام هنری فرزین رو انتخاب کرد. پسرم محمد هم در سریال شبکه سه و نیم، چند سکانس بازی کرده، همین طور در فیلم سینمایی (شب بخیر فرمانده.)
شایعهی دستفروشی کردن احمد پورمخبر به دلیل مشکلات مالی، با انتشار تصاویری از او در حالیکه کنار بساط دستفروشی نشسته است در فضای مجازی اتفاق افتاد که گویا ماجرا به شکل دیگری بوده است.
او در این باره میگوید: دوستان گلم، عزیزانم، هموطنان خوبم اولا کار کردن عار نیست، کارى که یک لقمه نان حلال ازش بشه درآورد گناه نیست ولى تهمت زدن و برچسب زدن گناه بزرگیه. وقتى یک عکسى از هر کسى دیدید سریع قضاوت نکنید،اگر من با یک خلبان هم در کابین خلبان عکس دارم پس خلبان شدم؟؟؟ یا اگر پشت نیمکت کلاسى در یک دانشگاه عکس بگیرم، دانشجو شدم؟؟؟
این عکس، من به اتفاق خانواده به امامزاده صالح و بازار تجریش رفتیم ومن این آقا را دیدم و خواستم خرید کنم، سفره دل این آقا باز شد و من فهمیدم به شدت نیازمند هستند خواستم کمکى به همنوع خودم کرده باشم و از مردمانى که درخواست میکردند باهاشون عکس بگیرم خواستم مبلغى به این آقا کمک کنند. قصد من کمک بود و بس، ولى مثل اینکه براى افراد بیکار وشایعه درست کن سوژه خوبى دست و پا شد.
دوستان عزیز من بازنشسته ارتش هستم و اگر بازیگر هم نمیشدم روزگارم میگذشت. خداروشکر میکنم که زندگى آبرومندانه اى دارم ودر این سن و سال احتیاجى به کار کردن براى گذران زندگى ندارم.
فیلمشناسی احمد پورمخبر
مجموعههای تلویزیون
۱۳۹۵- همسایهها (مهران غفوریان)
۱۳۹۰- راه در رو (سعید آقاخانی)
۱۳۸۷- بزنگاه (رضا عطاران)
۱۳۸۶- ترش و شیرین (رضا عطاران)
۱۳۸۴- متهم گریخت (رضا عطاران)
سینما
۱۳۸۹- لیموترش (سید جواد رضویان)
۱۳۸۹- اخراجیهای ۳ (مسعود ده نمکی)
۱۳۹۰- کباب غاز (صالح دلدم)
۱۳۸۹- داماد خجالتی (آرش معیریان)
۱۳۸۹- دردسر بزرگ (مهدی گلستانه)
۱۳۸۹- فوتبالیها (عباس خواجه وند)
۱۳۸۹- کنسرت روی آب (جهانگیر جهانگیری)
۱۳۸۹- فیلم ویدیویی دامادی به نام صفر (فرشاد ارج)
۱۳۸۹- فیلم ویدیویی کار کاذب (مهرداد محتشمی)
۱۳۸۸- سلام بر عشق (اصغر نعیمی)
۱۳۸۸- دلقکها (عباس مرادیان)
۱۳۸۸- به روح پدرم (سید جواد رضویان)
۱۳۸۸- شیر و عسل (آرش معیریان)
۱۳۸۸- یک جیب پرپول (قدرت الله صلح میرزایی)
۱۳۸۷- دلداده (قدرت الله صلح میرزایی)
۱۳۸۷- ده رقمی (همایون اسعدیان)
۱۳۸۷- زندگی شیرین (قدرت الله صلح میرزایی)
۱۳۸۷- کیش و مات (جمشید حیدری)
۱۳۸۶- تلافی (سعید اسدی)
۱۳۸۶- توفیق اجباری (محمدحسین لطیفی)
۱۳۸۶- خروس جنگی (سید مسعود اطیابی)
۱۳۸۶- دایناسور (پرویز شیخ طادی)
۱۳۸۶- زنها فرشتهاند (شهرام شاه حسینی)
۱۳۷۵- بچههای آسمان (مجید مجیدی)
۱۳۸۸- طلاق به سبک ایرانی (فرید کلهر)
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |