طرز تهیه برنج کته ایرانی فوری و راحت بدون خیساندن برای ۴ نفر به روشی ساده
دستور پخت برنج کته مثل برنج آبکش
برنج کته یکی از روش های راحت تهیه برنج است که شما می توانید با آن یک برنج خوب تهیه و با خورش میل کنید. یکی از معایب پخت برنج با این روش این است که شما دیگر نمی توانید ته دیگ نان یا سیب زمینی تهیه کنید و ته دیگ شما برنجی خواهد بود. برنج کته کالری کمتری تسبت به برنج آبکش شده دارد که این یک مزیت برای افراد دارای رژیم حساب می شود. وقتی برنج را آبکش می کنید مقداری از مواد معدنی برنج و ویتامین های آن نیز از بین می رود. امروز در کولاک طرز تهیه برنج کته را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج | ۴ پیمانه |
روغن | ۲ ق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
دمکنی برای درب قابلمه | ۱ عدد |
طرز تهیه برنج کته
مرحله اول: خیس خوردن برنج
برای تهیه برنج ابتدا برنج را پیمانه بزنید سپس در سینی بریزید و پاک کنید در ادامه با مقداری آب بشورید سپس به اندازه دو برابر برنجی که پیمانه زدید آب به برنج اضافه کنید و بزایرد به مدت ۱۰ دقیقه خیس بخورد. در ادامه یک قابلمه تفلون یا نچسب را بردارید و برنج را در آن بریزید.
مرحله دوم: پخت برنج کته
برنج را در کف قابلمه کمی فشار دهید سپس به اندازه بند انگشت در آن آب بریزید در ادامه نمک و روغن را نیز اضافه کنید. قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و بزارید با حرارت ملایم بزارید بپزد و به جوش بیاید.
مرحله سوم: دم کشیدن برنج
وقتی برنج به جوش آمد درب قابلمه را بردارید و یک دمکنی روی آن قرار دهید و بزارید به مدت نیم ساعت بپزد و دم بکشد. اگر می خواهید برنج شما ته خوبی داشته باشد و به راحتی از قابلمه جدا شود بزایرد کمی بیشتر روی گاز بماند تا ته برنج طلایی شود. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.
فوت و فن های طرز تهیه برنج کته
- برای انتخاب قابلمه توجه داشته باشید که باید برنج ۱/۳ آن را بگیرد و قابمه خیلی کوچک یا بزرگ نباشد چون باعث شفته شدن برنج می شود.
- سعی کنید برای شستن و خیساندن برنج از آب گرم استفاده نکنید چون باعث له شدن برنج در طی پخت می شود.
- برای اینکه متوجه شوید برنج دم کشیده یا خیر می توانید دست خود را کمی خیس کنید و به کناره قابلمه تماس دهید و اگر صدا داد یعنی پخته است.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |