اشکنه کشک یک غذای سالم و مقوی سنتی است که معمولا با رب تهیه می شود اما می توان به جای رب از کشک نیز استفاده کرد و یک طعم متنوع ایجاد کرد. اشکنه را معمولا با نان میل می کنند اما اگر در رژیم هستید می توانید بدون نان و به صورت خالی آن را میل کنید. این اشکنه را می توانید به عنوان یک وعده یا پیش غذا سرو کنید و لذت ببرید. امروز در کولاک طرز تهیه اشکنه کشک را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
کشک ساییده | ۱ پیمانه |
مرزه و شنبلیله | مقداری |
گردو | ۴ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه اشکنه کشک
مرحله اول: سرخ کردن پیاز و سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی را پوست کرده و مربعی خرد کنید سپس در یک تابه یا قابلمه روغن بریزید و آن را سرخ کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و در یک تابه سرخ کنید سپس به آن زردچوبه اضافه کنید و هم بزنیددر ادامه مرزه و شنبلیله را افزوده و تفت دهید.
مرحله دوم: اضافه کردن گردو تخم مرغ
گردو ها را شکسته و آسیاب یا ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. کشک را ر یک کاسه بریزید و به آن مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید تا کشک در آب حل شود. در ادامه کشک را به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و بعد از مدتی سیب زمینی سرخ کرده را نیز بیفزایید. تخم مرغ را شکسته و هم بزنید سپس به مواد اشکنه اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: پخت اشکنه کشک
در این مرحله فلفل و نمک را نیز به اشکنه کشک اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید و اشکنه را در ظرف سرو ریخته و همراه نان میل کنید نوش جان.
فوت و فن های طرز تهیه اشکنه کشک
- شما می توانید برای اضافه کردن تخم مرغ ها آن ها را با هم ترکیب نکیند و به طور کامل در اشکنه بریزید.
- علاوه بر گشنیز و مرزه از سایر سبزیجات معطر مانند نعنا نیز می توانید استفاده کنید.
- به جای پیاز می توانید از پیازچه نیز استفاده کنید که طعم خوبی به این غذا می دهد.
- به دلیل استفاده از کشک در این غذا باید مقدار کمی نمک به غذا اضافه کنید و اگر کشک شما خیلی شور بود می توانید اصلا از نمک استفاده نکیند.
- می توانید از روغن حیوانی یا کرمانشاهی برای سرخ کردن پیاز نیز استفاده کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |