طرز تهیه بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
مجله اینترنتی کولاک : اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزهای هستید، بز قورمه را امتحان کنید که به عقیدهی بسیاری طعمی فوقالعاده دارد.
دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
•نوع غذا: خورشت
•وعده غذایی: ناهار شام
•زمان پخت : ۱۲۰دقیقه
•زمان آماده سازی مواد: ۰دقیقه
مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر
•نخود : یک پیمانه
•پیاز : یک کیلوگرم
•سیر : یک بوته
•گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
•کشک : به میزان لازم
•نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
•زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
•نعنا داغ : به میزان لازم
•گردو خرد شده : به میزان لازم
•آب : ۲ پیمانه
طرز تهیه بز قورمه
۱- پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
۲- گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
۳- نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
۴- نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
۵- کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
۶- نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |