کدام ظروف برای آشپزی مناسب تر هستند؟
در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد
کدام ظروف برای آشپزی مناسب تر هستند؟
ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی
تغذیه سالم
مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .
وسایل آشپزخانه هم مانند دیگر وسایل موجود در دنیا در حال پیشرفت هستند. اما این تردید برای بسیاری وجود دارد که مبادا با تغییر کردن آنها مواد شیمیایی افزوده شود که برای سلامتی مضر باشد. اصلا بعید هم نیست. اما در زیر به ظروف و وسایلی اشاره میکنیم که استفاده از آنها ایمنتر است.
ظروف مناسب برای آشپزی
آهن
بهتر است ظرف آشپزی آهنی باشند. این جنس کلاسیک هم عمری طولانی دارد و هم از سلامتترین وسایل برای پخت و پز است.
تیتانیوم
این نوع ظروف، بسیار گران هستند اما از ایمنترین ظروف نچسب موجود در دنیا هم هستند. این ظروف، موادی برای نچسب شدن که مضر باشد ندارند.
آلومینیوم
اگر به آشپزی با ظرف آلومینیومی علاقه دارید بهتر است مطمئن شوید از انواع آنودایز شده آن استفاده میکنید. یعنی لایه نازکی آلومینیوم اکسید روی سطحش داشته باشد.
سرامیک
وسایل سرامیکی یکی از بهترین انواع ظروف هستند که حتی از نظر زیبایی و ظاهر هم از دیگر ظروف، زیباترند./درنگ
این پست توسط بخش تغذیه سالم مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب
کدام ظروف برای آشپزی مناسب تر هستند؟
استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |