سبک زندگی

چرا باید ارده بخوریم؟

در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد

چرا باید ارده بخوریم؟

ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی

سلامت

مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .

ارده، خوراکی پر انرژی و خوشمزه ای که از دانه های تفت داده و کوبیده شده کنجد بدست می آید. ارده به تنهایی یک ماده غذایی کامل به عنوان وعده غذایی بویژه صبحانه است و آن را می توان به تنهایی به عنوان چاشنی یا در غذاهایی همانند حلوا ارده، حلوا شکری، بابا غنوج و حمص استفاده می شود. اگر تا به امروز از ارده در غذاهای خود استفاده کرده اید با خواص ارده آشنا شوید. اگر ارده نمی خورید شاید بعد از دانستن این ۱۰ دلیل آن را در سبد غذایی خود جای دهید.

ارده

خواص ارده

سرشار از مواد معدنی از جمله فسفر، منیزیم، لسیتین، آهن و پتاسیم است.
ارده دارای اسید آمینه ای به نام متیونین که برای سم زدایی کبد مفید است.
یکی از بهترین منابع کلسیم است.
این ماده سرشار از انواع ویتامین ها از جمله ویتامین E ، B1 ، B2 ، B3 ، B5 و B15 می باشد.
ارده کمک می کند سلامت رشد سلول ها بیشتر شود.
از کم خونی جلوگیری می کند.
مصرف آن می تواند به سلامت پوست و همچنین ماهیچه ها کمک کند.
ارده ۲۰% پروتئین کامل دارد که آن را یک منبع غنی پروتئین میسازد. میزان پروتئین آن از بسیاری از آجیل ها و خشکبار بیشتر است.
هضم ارده برای بدن راحت بوده و این ماده می تواند برای کاهش وزن بسیار مفید باشد.
سرشار از چربی اشباع نشده که برای بدن مفید است. وقتی چربی غیراشباع جایگزین چربی اشباع شده شود می تواند به کاهش سطح کلسترول کمک کرده و احتمال حمله قلبی را کم کند.

به چند روش می توان ارده را در غذا به کار برد :

سالاد تهیه کنید و روی آن ترکیبی از ارده، روغن زیتون، زردچوبه و سرکه سیب بریزید.
آن را به سرخ کردنی ها بزنید.
آن را با آووکادو ترکیب کنید تا یک غذای خوشمزه و مقوی آماده شود.
ارده را با کمی سیر و نخود در مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید. از این ترکیب می توانید حمص تهیه کنید.
اگر به غذاهای شیرین علاقه مند هستید با این روش یک عصرانه مفید و خوش طعم با ارده تهیه کنید :

طرز تهیه توپ های پروتئینی

تهیه این شیرینی خوشمزه و مفید بسیار ساده است فقط کافیست یک کاسه و قاشق بردارید و مواد زیر را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای تهیه یک شیرینی توپی با ارده :

۴ قاشق غذاخوری ارده
۳ قاشق غذاخوری روغن بادام
½ موز له شده
۲ قاشق غذاخوری پودر آناناس
۱ قاشق غذاخوری دانه های چیا
۲ قاشق غذاخوری دانه آفتابگردان

طرز تهیه :

ابتدا ارده، کره بادام زمینی و موز را در یک کاسه با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند. کم کم سایر مواد را به آن اضافه کنید. وقتی مخلوط آماده شد آن را به شکل گرد در بیاورید. دقت داشته باشید که این ترکیب نباید شل باشد تا بتوانید به راحتی آن را بپیچید. شما میتوانید این شیرینی را در دانه های چیا، کاکائو یا آناناس بغلتانید. وقتی همه مواد را به دایره تبدیل کردید، آنها را در یخچال بگذارید تا سفت شود. عصرانه خوشمزه بدون استفاده از شکر با خواص زیاد آماده است. نوش جان!/بانوی شهر

این پست توسط بخش سلامت مجله کولاک گردآوری شده است , امیدواریم از مطالعه مطلب

چرا باید ارده بخوریم؟

استفاده کافی برده باشید، از شما دعوت می شود از مطالب مرتبط با این پست دیدن فرمایید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا