انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه باقلوا پیچ قزوین با خمیر مخصوص خانگی گام به گام

دستور پخت باقلوا پیچ قزوینی

باقلوا پیچ یکی از باقلوا های معروف قزوین است که بعد از باقلوا لوزی قزوین یکی از باقلواهای خوشمزه است که در پذیرایی های نوروز استفاده می شود. شکل باقلوا پیچ شبیه به گل و پیچ مانند می شود از این رو می تواند باعث تنوع شود.  امروز در کولاک طرز تهیه باقلوا پیچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر باقلوا پیچ

زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره یا روغن جامد ۲ ق غذا خوری
شیر ۱/۴ لیوان
وانیل نوک ق چای خوری
آرد ۱ لیوان

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

پودر پسته ۲/۳ لیوان
پودر قند یا پودر شکر ۲ ق غذا خوری
هل ۱ ق چای خوری

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا

شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
آبلیمو ۱ ق چای خوری

طرز تهیه باقلوا پیچ

مرحله اول: تهیه خمیر باقلوا

زرده و شیر را در یک کاسه بریزید و به آن روغن و وانیل را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود تا در نهایت یک خمیر داشته باشید که حالت چسبنده نداشته باشد. در یک سطح صاف آرد بریزید و به اندازه یک فندوق یا ۱۰ گرم از خمیر برداشته و به شکل دایره آن را پهن کنید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

پودر پسته را در یک کاسه بریزید و پودر قند را در آن خوب الک کنید سپس پودر هل را بیفزایید و خوب با قاشق مواد را ترکیب کنید و از مواد میانی در وسط خمیر قرار دهید و به شکل رول مانند خمیر را جمع کنید.

مرحله سوم: پخت باقلوا و اضافه کردن شربت به باقلوا

باقلوا ها را در قالب مخصوص باقلوا چیده و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی باقلوا ها بپزد. برای تهیه شربت ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی گاز قرار دهید تا شکر حل شود سپس گلاب و زعفران را همراه آبلیمو به به مواد اضافه کنید و بعد از ترکیب شدن از روی گاز بردارید. شربت را به باقلوای پخته شده اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از شهد خارج کنید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه باقلوا پیچ

  1. به جای پودر پسته می توانید از پودر بادام یا گردو نیز استفاده کنید.
  2. برای اینکه روی باقلوا ها خوش رنگ تر و طلایی شود می توانید چند دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.
  3. اگر می خواهید باقلواهای شما شیرینی تر باشد بیشتر در شربت قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا