انواع ساندویچ و اسنک

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ رستورانی در ساندویچ ساز و تابه

دستور پخت اسنک مرغ خانگی

اسنک مرغ یکی از خوشمزه ترین  محبوب ترین نوع اسنک ها است که شما می توانید آن را در خانه تهیه و با سس های کچاپ و خردل میل کنید. اسنک می تواند یک پیش غذا یا میان وعده و همچنین عصرانه خوبی باشد همچنین می توانید از آن به عنوان یک فینگر فود در جشن های خود نیز استفاده کنید.  امروز در کولاک طرز تهیه اسنک مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
آویشن کمی
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا به مقداری دلخواه
نان تست به تعداد لازم

طرز تهیه اسنک مرغ

مرحله اول: پخت مرغ

پیاز را پوست کرده و خرد کنید و در یک قابلمه بریزید سپس مرغ را به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. در ادامه پخت مرغ مقداری نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید و با قاشق کف روی قابلمه را بردارید.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم

بعد از اینکه مرغ پخت آن را از آب مرغ جدا کرده و در یک ظرف قرار دهید و با چنگال آن را ریش ریش کنید و در یک کاسه بریزید سپس فلفل دلمه را نیز با آب بشورید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید. قارچ را نیز اسلایسی خرد کنید و با مقداری روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید سپس وقتی مقداری خنک شد به مواد دیگر اضافه کنید. مقداری آویشن و پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: پخت اسنک در ساندویچ ساز

مواد ترکیب شده را در وسط یک نان تست قرار دهید و روی آن یک نان تست دیگر قرار دهید سپس مواد را در ساندویچ ساز از قبل گرم شده قرار دهید و بزارید به مدت ۵ دقیقه بپزد بعد از این مدت اسنک مرغ خوشمزه شما آماده است نوش جان.

مرحله چهارم: پخت اسنک مرغ در تابه

مانند مرحله قبل مواد را در نان تست قرار دهید سپس در یک تابه گریل مقداری کمی روغن بریزید و اسنک ها را در آن قرار دهید سپس یک جسم سنگن روی آن قرار داده و بزارید یک طرف اسنک طلایی شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

فوت و فن های طرز تهیه اسنک مرغ

  1. شما می توانید از ذرت مکزیکی پخته شده نیز برای تهیه این اسنک استفاده کنید.
  2. شما می توانید به جای پنیر پیتزا از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.
  3. شما می توانید قبل از یختن مواد در نان کمی نان را با سس کچاپ آغشته کنید سپس مواد را بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا