انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه تارت نارگیلی شیک و مجلسی به روش قنادی ها با فر و بدون فر

دستور پخت تارت نارگیلی

تارت نارگیلی یکی از انواع تارت های جذاب و ساده است که مزه بینظیری دارد و می توانید از آن برای پذیرایی های نوروز خود استفاده کنید و لذت ببرید. شما می توانید این شیرینی را با چای یا قهوه به عنوان ضبحانه یا عصرانه سرو کنید. امروز در کولاک طرز تهیه تارت نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر تارت نارگیلی

کره ۱۱۵ گرم
پودر قند ۴۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چای خوری

مواد لازم برای رویه نارگیلی

پودر نارگیل چرب ۷۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم
آرد برنج ۱ ق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری

طرز تهیه تارت نارگیلی

مرحله اول: ترکیب کردن مواد لازم

ابتدا کره هم دمای محیط و نرم شده را در یک کاسه بریزید و به آن پودر قند الک شده را اضافه کنید و با دور تند همزن به قدری هم بزنید تا یک ترکیب یکدست و پوک تهیه ود سپس زرده و وانیل را به اضافه کنید و دپباره مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در آخر آرد را الک کرده و در چند مرحله به مواد بیفزایید.

مرحله دوم: قالب زدن خمیر استراحت داده شده

بعد از اضافه کردن آرد ابتدا با لیسک یا قاشق مقداری هم زده سپس با نوک دست کمی ورز دهید و خمیر را در یک کیسه فریزر پهن کنید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط یا یخچال استراحت دهید سپس با قالب دلخواه قالب زده و در سینی فر که کاغذ روغنی دارد بچینید.

مرحله سوم: تهیه رویه نارگیلی

برای تهیه رویه نارگیلی این تارت ابتدا پودر نارگیل را در یک کاسه بریزید و به آن روغن و سفیده تخم مرغ را همراه وانیل و شکر و آرد برنج اضافه کنید و با گوشکوب برقی یا همزن خوب هم بزنید. مواد تهیه شده را در یک تابه یا یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و هم بزنید تا داغ زده شود.

مرحله چهارم: پخت تارت نارگیلی در فر

مواد رویه را در قیف قنادی بریزید و روی خمیر های چیده شده پایپ کنید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید تا تارت نارگیلی شما به خوبی بپزد.

مرحله پنجم: پخت تارت نارگیلی بدون فر

در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا ۲۵ الی ۲۰ دقیقه می باشد.

فوت و فن های طرز تهیه تارت نارگیلی

  1. مواد باید به حدی داغ زده شود که شکر بین دو انگشت حس نشود و مدت زمان تقریبی لازم برای داغ زدن حدود ۷ الی ۸ دقیقه می باشد.
  2. اگر از فر برقی یا تستر استفاده می کنید دما باید روی ۱۶۰ درجه باشد و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.
  3. برای تزیین روی این تارت می توانید از پودر پسته یا مقداری عسل استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا