انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه جدید و لاکچری مخصوص نوروز

دستور پخت شیرینی دانه قهوه

شیرینی دانه قهوه یک شیرینی بسیار راحت است که به شکل دانه قهوه تهیه می شود و طعم خوبی دارد. شما به راحتی می توانید یک شیرینی متنوع تهیه کنید اما باید به یک سری نکات در فوت و فن های این دستور آورد ه شده توجه کنید تا یک شیرینی خوب داشته باشید. امروز در کولاک طرز تهیه شیرینی دانه قهوه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد شیرینی پزی ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نسکافه ۱ ق غذا خوری یا ۵ گرم
پودر کاکائو ۱ ق غذا خوری یا ۱۲ گرم
آب جوش ۱ ق غذا خوری
مارگارین نرم شده ۷۵ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
نشاسته ذرت کمی

طرز تهیه شیرینی دانه قهوه

مرحله اول: الک کردن مواد

نسکافه را در یک لیوان یا کاسه بریزید و به آن مقداری آب جوش بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا ترکیب شوند. نشاسته ذرت و آرد را در یک کاسه بریزید و به آن پودر کاکائو را نیز اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن مواد را الک کنید. کره مارگارین که نرم شده را در یک ظرف بریزید و به آن پودر شکر اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

مرحله دوم: قرار دادن شیرینی در سینی فر

نسکافه تهیه شده را به مواد اضافه کنید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مواد به خوبی ترکیب کنید. آرد و نشاسته ذرت الک شده را در چند مرحله و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. از خمیر به اندازه ۱۰ گرم برداشته و به شکل بیضی دربیاورید و در یک سینی کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی ها را بچینید و با چاقو یک خط روی شیرینی بکشید.

مرحله سوم: پخت شیرینی در فر

سینی فر را ابتدا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید سپس شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی بپزد.

مرحله چهارم: پخت شیرینی در تابه

در ابتدا کف یک تابه کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینی ها را روی آن چیده سپس تابه را روی گاز قرار دهید. یک شعله پخش کن نیز روی شعله گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. مدت زمان لازم برای پخت شیرینی تقریبا ۳۰ دقیقه می باشد.

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی دانه قهوه

  1. به جای نسکافه می توانید از پودر قهوه نیز استفاده کنید که در این صورت شیرینی شما کمی تلخ می شود که باید از شکر بیشتری استفاده کنید.
  2. به جای مارگارین به هیچ وجه از کره استفاده نکنید و برای استفاده از مارگارین باید حتما به دمای محیط رسیده باشد و به طور کامل شل شده باشد.
  3. زرده تخم مرغ نیز باید هم دمای محیط باشد و سرد نباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا