فست فودی

طرز تهیه فلافل خانگی پفکی و ساده با نخود مثل ساندویچی ها

دستور پخت فلافل جنوبی

فلافل یکی از غذا هایی است که در دسته فست فود ها قرار می گیرد که با استفاده از نخود تهیه می شود. فلافل را به همراه خیار شور و کاهو و سس های مختلف همراه با نان باگت سرو می کنند. فلافل بیشتر در مناطق جنوب کشور تهیه می شود ریشه جنوبی دراد که این غذا را کمی تند میل می کنند. نکته مهم در تهیه این غذا این است که باید حتما نخود خوب خیس بخورد تا به طور کامل نفخ آن گرفته شود و باعث دل درد نشود. این دستور اصلی ترین دستور تهیه فلافل است و دیگر فلافل شما وا نمی رود یا خشک نمی شود. امروز در کولاک طرز تهیه فلافل را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه فلافل

نخود ۳ لیوان
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه درشت
گشنیز کمی
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد
پودر خردل و تخم گشنیز به میزان لازم
بکینگ پودر ۲ ق چای خوری سر پر
کنجد ۴ ق غذا خوری

طرز تهیه فلافل

مرحله اول: خیساندن نخود

نخود را پاک کنید و با آب بشورید سپس به همراه مقداری آب برای ۲۴ ساعت کنار بزارید تا نفخ آن گرفته شود در این مدت چند دفعه آب نخود را عوض کنید. بعد از گذشت ۲۴ ساعت نخود را در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

مرحله دوم: ترکیب کردن مواد لازم

سیب زمینی را پوست کنید و در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید سپس پیاز را نیز پوست کنید و به سیب زمنی اضافه کنید. در ادامه نخود را نیز به مواد اضافه کنید سپس تخم گشنیز و پودر خردل را نیز بیفزایید سیر و گوجه را نیز به غذاساز اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم: استراحت دادن فلافل

ادویه های گفته شده را اضافه کنید در ادامه بکینگ پودر  و مقداری آب را اضافه کنید سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید  و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال به خمیر فلافل استراحت دهید تا یک فلافل ترد و پفکی داشته باشید.

مرحله چهارم: سرخ کردن فلافل

به اندازه گردو از مواد فلافل بردارید و گرد کنید سپس در ادامه در یک قابلمه کوچک روغن بریزید و فلافل ها را در آن غوطه ور کنید تا سرخ شود وقتی کامل سرخ شد به همراه موا د دلخواه ساندویچ کنید و نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه فلافل

  1. در تهیه این فلافل می توایند از دارچین نیز استفاده کنید اما باید از مقدار خیلی کم دارچین استفاده شود و مقدار فلفل هر چقدر بیشتر باشد تند تر و خوشمزه تر می شود.
  2. می توانید فلافل ها را تهیه کنید و به مدت ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید و هر وقت خواستید آن را سرخ کنید.
  3. کنجد قابل حذف است اما باعث خوشمزه تر شدن فلافل شما می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا