حلوا دو رنگ یکی از حلواهای خوشمزه است که بسیار شیک و مجلسی نیز می باشد. حلوا دو رنگ را می توانید در قالب های دلخواه خود نیز تهیه و سرو کنید. از این حلوا به ویژه می توانید برای سفره افطار خود استفاده کنید. این حلوا نیازی به تهیه شهد ندارد و در زمان کوتاهی قابل تهیه است و می توانید از آن به همراه چای استفاده کنید. امروز در کولاک طرز تهیه حلوا دو رنگ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد قنادی | ۳ لیوان |
پودر قند | ۱ و ۱/۲ لیوان |
پودر هل | ۱ ق چای خوری |
پودر شکلات | ۱ ق غذا خوری |
روغن | ۱ و ۱/۲ لیوان |
طرز تهیه حلوا دو رنگ
مرحله اول: تفت دادن آرد
آرد را در یک تابه الک کرده و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را به مدت ۲۰ دقیقه در تابه تفت دهید تا بوی خوب آرد بلند شود و مقداری تغییر رنگ دهد. تابه را از روی حرارت برداشته و پودر قند را در آن الک کنید سپس این ترکیب را دوباره الک کرده و در تابه بریزید.
مرحله دوم: اضافه کردن روغن
روغن را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید. تا جایی روغن را اضافه کنید که وقتی به آرد دست می زنید ترک نخورد. در ادامه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر هل اضافه کنید و آن را در یک سینی پهن کنید و سطح خمیر را صاف کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه قسمت دوم
به قسمت دوم مقداری پودر شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس این قسمت را روی قسمت سفید رنگ که مقداری سفت شده است پخش و صاف کنید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی تهیه شود. بعد از اینکه سفت شد آن را با چاقو به شکل های دلخواه برش بزنید.
فوت و فن های طرز تهیه حلوا دو رنگ
- میزان روغن گفته شده در دستور تقریبی است و بسته به نوع آرد شما ممکن است روغن بیشتر یا کمتری مصرف شود.
- بهتر است از ترکیب روغن و کره برای تهیه این حلوا استفاده شود تا حلوا بافت بهتری داشته باشد.
- اگر قسمت دوم خمیر در حین اضافه کردن پودر شکلات سرد شده بود آن را کمی گرم کنید.
- برای تزیین این حلوا می توانید از پودر پسته یا نارگیل و حتی گل محمدی استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
دریافت لینک کوتاه این نوشته:
کپی شد! |