انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه بامیه عسلی خانگی ترد و بزرگ بدون تخم مرغ

دستور پخت بامیه عسلی دراز

بامیه عسلی یکی از شیرینی های ترد و معروف اهوازی است که از آن در ماه رمضان نیز استفاده می کنند. این بامیه نسبت به سایر بامیه ها راحت تر است و از مواد خیلی کم و در دسترس در تهیه آن استفاده می شود. ترکیب این بامیه با چای به عنوان عصرانه نیز می تواند گزینه بسیار خوب و لذت بخشی باشد. بافت این بامیه بسیار ترد و چیپسی است و طعم بینظیری دارد. امروز در کولاک طرز تهیه بامیه عسلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

آب ولرم ۱ پیمانه
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ ق غذا خوری
خمیر مایه ۱ ق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه شهد

شکر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه بامیه عسلی

مرحله اول: تهیه خمیر

شکر و خمیر مایه را در یک کاسه بریزید و به آن آب ولرم اضافه کنید و با قاشق ترکیب کنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن هم بزنید. به مدت یک ساعت به مواد استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله دوم: سرخ کردن بامیه های عسلی

خمیر تهیه شده را در قیف بریزید و ماسوره مخصوص بامیه را در سر آن قرار دهید سپس در یک تابه روغن بریزید و روی گاز قرار دهید تا گرم شود سپس بامیه ها را به اندازه های دلخواه در تابه پایپ کنید. وقتی یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی طلایی و سرخ شود سپس آن را از صافی رد کنید تا روغن اضافی جدا شود یا می توانید برای جدا کردن روغن اضافی از دستمال کاغذی استفاده کنید.

مرحله سوم: تهیه شربت بار بامیه

شکر را در یک قابلمه بریزید و به آن آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود سپس آبلیمو را اضافه کرده و شربت را از روی گاز بردارید و بامیه های سرخ شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه در آن قرار داده سپس نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه بامیه عسلی

  1. برای تزیین روی بامیه عسلی می توانید از پودر پسته استفاده کنید.
  2. برای عطر و طعم بیشتر این بامیه می توانید از مقداری گلاب یا هل نیز در تهیه آن استفاده کنید.
  3. برای سرخ کردن بامیه ها باید حرارت ملایم باشد تا بامیه های شما به خوبی مغز پخت شود.
  4. برای تهیه شهد یا شربت این بامیه می توانید از مقداری زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا